Materialise Magics

Materialise Magics

Din all-in-one 3D print software, når 3D print processen skal være monitoreret, kontrolleret og have en høj grad af effektivitet og præcision.

Optimér dit 3D print workflow

Glem alt om besværlige og tidskrævende 3D print processer. Med Magics 3D print software kan du bringe dine idéer til live på en nemmere og hurtigere måde.

Softwaren er et enkelt, brugervenligt værktøj, der inkluderer både CAD- og meshværktøjer. Den giver dig kontrol over dit workflow og hurtige forbedringer med enkelte museklik.

Uanset om du importerer filer, slicer opbygninger eller står i andre faser af processen, så vil Magics guide dig med værktøjer.

3D print på en smartere måde

Med Materialise Magics kan du importere næsten alle filformater, bevare oprindelig farveinformation og have fuld kontrol over dit oprindelige data.

Du kan bruge Magics for at sikre, at emner er printbare og af høj kvalitet med funktioner såsom automatisk reparation, afstande og gitterstrukturer.

En af de mest efterspurgte funktioner i Magics er nesting; Nest dele for optimal opbygning og hurtigere workflow.
Desuden kan du yderligere optimere produktionstiden ved at bruge Magics til at forbedre opbygningen af støttestrukturer.

Fordele ved Materialise Magics

  • Automatisér processer med specialiserede moduler, der reducerer forberedelsestiden og øger din produktionshastighed
  • Undgå dyre fejl ved hjælp af analysefunktioner, der registrerer potentielle problemer
  • Opnå imponerende præcision i hele dit workflow ved at definere de parametre, der passer bedst til dine behov

Funktioner

  • Udfør trin som slicing og orientering med præcision
  • Nest dele for avanceret hastighed og kontrol i dit workflow
  • Optimér oprettelsen af støtte strukturer og reducer tiden brugt på dette
Materialise Magics screenshot

Inha Works

"HostPLM har vist sig at være en meget effektiv løsning for os. Overraskende nok fungerer den endnu hurtigere end vores tidligere lokale serverløsning. Den største fordel har dog været outsourcingen af database- og servervedligeholdelse. Det har været de vigtigste fordele, vi har fået ud af tjenesten, og cloud-løsninger er naturligvis ved at blive den nye norm i disse år."

Lær mere

The 3D printing team at PLM Group.

Mød vores team

Vores team består af passionerede, nysgerrige og kyndige mennesker, der er drevet af at finde den rigtige løsning til dig.

Få et tilbud

Hej! Er du klar til at snakke? Lad os hjælpe dig med at skræddersy en løsning, der passer til dine behov og præferencer. Kontakt os allerede i dag og lad os tage hul på snakken.

+45 70 22 22 80