HP 3D printere

HP 3D printere

HPs Multi Jet Fusion -teknologi, MJF, er banebrydende, når det kommer til at opnå forskellige mekaniske egenskaber i parten og printhastigheden. Med MJF-løsningen kan du komme fra prototyper til produktion i fuld skala af slutprodukter.

Kontroller partens mekaniske egenskaber, og print hurtigt

Den unikke 3D printteknologi fra HP ændrer ikke kun, hvordan vi laver ting, men den revolutionerer også den måde, vi designer dem på.

Voxel eller tredimensionel pixel er kernen i teknologien. Det giver designere mulighed for at bryde objekter ned til de mindste nuancer af form, farve og funktion og anvende dem med mikroskopisk præcision. Og det er en god ting for alle, der ønsker at bruge 3D print til fremstilling af dele til slutbrug samt prototyper af høj kvalitet.

HP’s Multi Jet Fusion er en industriel 3D printproces, der producerer funktionelle nylonprototyper og produktionsdele til slutbrug på så hurtigt som en dag. Slutprodukter udviser kvalitetsoverflader, fin opløsning og mere konsekvente mekaniske egenskaber sammenlignet med processer såsom selektiv lasersintring.

5

Industrielle materialer

og vokser

5058 cm3

Printhastighed pr. time

til MJF 5200

80%

Overskydende pulver genanvendelighed

til nyt print

800

Antal parter du kan

printe om ugen

HP printer portefølje

hp jet fusion 300 500 3d prnter

HP MJF 540

Accelerate your creation workflow—produce functional parts in a
fraction of the time

hp jet fusion 300 500 3d prnter

HP MJF 580

Produce functional parts in full color—with voxel control— in a fraction of
the time

HP MJF 5200

Unleash new growth and scale your production with HP’s workhorse

Lær mere

Download information

  • 6 Fordele ved Product Data Management

    Product Data Management. Dette buzzword har du sikkert hørt, når du oplever udfordringer med effektivt at håndtere dine data. Men hvad handler det egentligt om? Den bedste måde at forklare det på, er hvis du forestiller dig et “pengeskab”, hvor du sikkert opbevarer og administerer dine filer. I pengeskabet arkiverer…

  • The current state of 3D printing

    The current state of 3D printing in the Nordics & Baltics is the only survey covering 3D printing in this interesting region. Now in its second year, we look at how 3D printing is used, who is using it, what 3D printing technologies are used and what the barriers are…

  • 10 strategies for becoming an effective CAD leader

    Successful engineering organizations have two important things in common: they know how to utilize computer-aided design (CAD) technology, and they are led by capable managers who know how to best leverage available CAD tools.

Mød vores team

Vores team består af passionerede, nysgerrige og kyndige mennesker, der er drevet af at finde den rigtige løsning til dig.

Få opdateringer om vores gratis arrangementer

Vi arrangerer ofte værdifulde, gratis webinarer og events, der giver dig et indblik i de nyeste tendenser og branchekendskab. Sørg for, at du ikke går glip af de nye ting. Tilmeld dig i dag!