HP 3D printere

HP 3D printere

HPs Multi Jet Fusion -teknologi, MJF, er banebrydende, når det kommer til at opnå forskellige mekaniske egenskaber i parten og printhastigheden. Med MJF-løsningen kan du komme fra prototyper til produktion i fuld skala af slutprodukter.

Kontroller partens mekaniske egenskaber, og print hurtigt

Den unikke 3D printteknologi fra HP ændrer ikke kun, hvordan vi laver ting, men den revolutionerer også den måde, vi designer dem på.

Voxel eller tredimensionel pixel er kernen i teknologien. Det giver designere mulighed for at bryde objekter ned til de mindste nuancer af form, farve og funktion og anvende dem med mikroskopisk præcision. Og det er en god ting for alle, der ønsker at bruge 3D print til fremstilling af dele til slutbrug samt prototyper af høj kvalitet.

HP’s Multi Jet Fusion er en industriel 3D printproces, der producerer funktionelle nylonprototyper og produktionsdele til slutbrug på så hurtigt som en dag. Slutprodukter udviser kvalitetsoverflader, fin opløsning og mere konsekvente mekaniske egenskaber sammenlignet med processer såsom selektiv lasersintring.

5

Industrielle materialer og vokser

5058 cm3

Printhastighed pr. time til MJF 5200

80%

Overskydende pulver genanvendelighed til nyt print

800

Antal parter du kan printe om ugen

HP printer portefølje

HP MJF 5200

Unleash new growth and scale your production with HP’s workhorse

HP MJF 5210

Unleash new growth and scale your production with HP’s workhorse

Lær mere

Download information

Mød vores team

Vores team består af passionerede, nysgerrige og kyndige mennesker, der er drevet af at finde den rigtige løsning til dig.

Få opdateringer om vores gratis arrangementer

Vi arrangerer ofte værdifulde, gratis webinarer og events, der giver dig et indblik i de nyeste tendenser og branchekendskab. Sørg for, at du ikke går glip af de nye ting. Tilmeld dig i dag!