Materialise

Materialise

Mød vores partner Materialise, som skaber 3D print softwareløsninger, der optimerer og forenkler 3D print processen. Softwaren, Magics, er blevet en industristandard for produktionsvirksomheder, der ønsker at optimere deres workflow for 3D-print.

Forenkler din 3D print proces

Materialise giver dig et solidt grundlag for at opnå succes med 3D-print. Deres software, udviklet af eksperter inden for området, hjælper dig med at styre og kontrollere 3D print processen mere effektivt.

Med softwaren har Materialise skabt en standard i branchen, der lader dig optimere dine processer og skalere dine projekter. Du får en enkel løsning, der opfylder de højeste standarder i selv de mest krævende industrier.

385+

Antallet af patenter, som Materialise har fået gennem årene

4

Antallet af 3D print software løsninger fra Materialise

68%

Procentdel af de største producenter af AM-systemer, der bruger Materialise

35+

Antal lande, hvor Materialise er tilstede

Materialise software portfolio

Materialise Magics

Den mest effektive data- og ‘build-preparation’ software på markedet.

Lær mere

Get our Buyer’s Guide to 3D Printing

Ready to buy a 3D printer? Then make sure to read our buyer’s guide. It’s a unique source of unbiased information on the pros and cons of each technology, material and application.

The 3D printing team at PLM Group.

Mød vores team

Vores team består af passionerede, nysgerrige og kyndige mennesker, der er drevet af at finde den rigtige løsning til dig.

Få et tilbud

Hej! Er du klar til at snakke? Lad os hjælpe dig med at skræddersy en løsning, der passer til dine behov og præferencer. Kontakt os allerede i dag og lad os tage hul på snakken.

+45 70 22 22 80