SLA 750

SLA 750

Stereolitografi løsning til produktion af store, holdbare emner af industrikvalitet. SLA 750 består af et komplet økosystem med automatisering, efterbehandling og smart software.

Hurtig produktion af store emner

Den oprindelige opfinder af SLA og den ledende virksomhed inden for fotopolymer teknologi, 3D Systems, introducerer nu branchens hurtigste SLA 3D printere: SLA 750 3D printer og SLA 750 Dual 3D printer.

SLA 750 Dual er verdens første SLA-printer med dobbelt laser. Den leverer op til tre gange så mange emner, dobbelt så hurtigt som nuværende SLA-printere på markedet. Ved hjælp af to billedsystemer med en proprietær algoritme til scanning, Hyper-Scan vektorteknolgi, sørger den for en effektiv produktion af emner i høj kvalitet.

SLA 750 med en enkelt laser kan opgraderes til dual-laser SLA 750 Dual, hvilket gør det muligt at skalere produktiviteten hurtigt ved stigende efterspørgsel.

Komplet workflow for SLA-produktion

SLA 750 løsningen er et gennembrud inden for additiv fremstilling.
Alt spiller – det er lige fra produktivitet og hastighed til pålidelighed og automatisering.

En komplet løsning består af SLA 750-familien med 3D print systemer i stort format, avancerede fotopolymermaterialer, PostCure 1050-efterbehandlingssystemer og det cloudbaserede end-to-end produktionssystem Oqton.

The PostCure 1050 solution for 3D Systems SLA 750 3D printer.

Efterbehandling på industrielt niveau med PostCure 1050

PostCure 1050 er et efterbehandlingssystem på industrielt niveau med op til 10 gange større gennemstrømning end lignende systemer. Systemet omfatter hurtig tørring og hærdning for partier og større dele med mål op til 1050 x 750 x 600 mm.

Med optimerede bølgelængder for lys, en separat konfigurerbar UV-intensitet og aktivt nedkølede LED’er med seperat justebar opvarmning, kan du nu sikre optimal hærdning af emner, uden at få forvrængninger, forårsaget af varme, på dine printede emner.

Integrering, styring og kontrol

SLA 750 bruger Oqton’s best-in-class, cloudbaserede, AI-drevne Manufacturing OS, som forener ingeniørarbejde og produktion gennem IoT og maskinlæring for at løse udfordringer ved produktion.

Oqton’s Manufacturing OS integrerer additiv fremstilling med andet produktionsudstyr og efterbehandlingsprocesser og giver dig mulighed for at skemalægge din produktion og efterbehandling, så du kan bruge dine maskiner så effektivt som muligt. Samtidig kan du forbinde maskinerne til at kunne spore og analysere data.

Fordele ved 3D Systems SLA 750

  • Integration af hele produktionsprocessen, automatisering, kontrol og sporbarhed 24/7.
  • Omkostningseffektiv serieproduktion af plastdele til slutanvendelse.
  • Producerer hurtigt store emner i flere forskellige materialer, der kan bruges i industri.

Funktioner

  • Teknologi: SLA
  • Byggevolume: Op til 750 x 750 x 550 mm
  • Materialer: Stive, holdbare, gennemsigtige, fleksible, støbebare og mere.
Parts 3D printed with the 3D Systems SLA 750.

Get our Buyer’s Guide to 3D Printing

Ready to buy a 3D printer? Then make sure to read our buyer’s guide. It’s a unique source of unbiased information on the pros and cons of each technology, material and application.

The 3D printing team at PLM Group.

Mød vores team

Vores team består af passionerede, nysgerrige og kyndige mennesker, der er drevet af at finde den rigtige løsning til dig.

Få et tilbud

Hej! Er du klar til at snakke? Lad os hjælpe dig med at skræddersy en løsning, der passer til dine behov og præferencer. Kontakt os allerede i dag og lad os tage hul på snakken.

+45 70 22 22 80