3D-Print

3D-Print

Vores nye brand inden for 3D-print, Addinor, står stærkt på de nyeste teknologier. Vores eksperter kan guide dig igennem materialer, applikationer og meget mere, så du er klædt på til at opnå succes, inden du investerer.

Addinor – vores nye 3D-print-brand

Addinor tager de næste skridt inden for Additive Manufacturing.
Vi hjælper produktionsvirksomheder på rejsen fra koncept til færdigt produkt, så de opnår bedre resultater med mere effektive og intuitive workflows. Bliv mere fleksibel og 3D-print brugerdefinerede reservedele og produkter.

Print hurtigt – og i høj kvalitet

Multi Jet Fusion-teknologien, MJF, er banebrydende til at opnå suveræne emneegenskaber og printhastighed.

HP’s MJF-løsninger kan bruges til en lang række applikationer fra prototyper til fuld produktion.

Applikationer for 3D-print

3D-print bruges bredt i produktion, men der er fem særlige anvendelsesområder, hvor teknologien gør en forskel, som kan mærkes. Læs mere om hvert af disse områder her.

VÆRKTØJ

Værktøjer som f.eks. gribere bruges i mange produktionsprocesser. Ved at 3D-printe dem kan du reducere produktionsomkostningerne og brugerdefinere dine værktøjer.

PROTOTYPER

Prototyper er et vigtigt element i produktudviklingsprocessen. 3D-print giver dig fleksibilitet, proof-of-concept og kortere leveringstider.

reservedele

3D-print gør det muligt at fremstille reservedele efter behov og mindsker risici i forsyningskæden forbundet med indkøb af kritiske reservedele.

PRODUKTION & SLUTPRODUKTER

3D-print bruges i stigende grad til fremstilling af slutprodukter af høj kvalitet, der nemt kan tilpasses. Du opnår en optimeret ydeevne og et ensartet output.

Besøg vores
Innovation Center

Addinor Innovation Center ligger i Värnamo, Sverige, og tager dig med i maskinrummet for at blive inspireret, fremme innovation og få en bedre fornemmelse af, hvordan additiv fremstilling kan gavne din virksomhed.

Designet til dig
Uanset om du er erfaren inden for 3D-print eller ny inden for det revolutionerende felt, er vores Innovation Center designet til at hjælpe dig med at tage det næste skridt inden for additiv fremstilling.

Vores mest populære løsninger til 3D-print

Markforged FX10

Med FX10 kan du producere stærke emner efter behov, der opfylder de strengeste krav fra produktionen.

Markforged X7

Den køreklare industrielle kulfiberprinter til en lang række funktionelle emner.

Figure 4

Ægte 3D-produktion, der er modulær og skalerbar. Vores højhastighedsløsning.

HP MJF 5200

Skab ny vækst og skaler din produktion med HP’s højtydende 3D-printer.

Additive Manufacturing vs. 3D-print

Det er en udbredt opfattelse, at 3D-print og Additive Manufacturing henviser til den samme industrielle proces med at fremstille emner af materialer lagt i lag. De to udtryk er blevet synonyme med fremstillingsprocessen.
Så – hvad er egentlig forskellen på 3D-print og Additive Manufacturing?

Samarbejdspartnere

Vi har teamet op og er blevet partnere med nogle af de mest kendte 3D-print virksomheder for at give vores kunder de bedste løsninger inden for software, print, scanning og efterbehandling.

DyeMansion logo

Mød team Addinor

Vores team består af passionerede, nysgerrige og dygtige mennesker, der er drevet af at finde den rigtige løsning til dig.