3D print til produktion og slutprodukter

3D print til produktion og slutprodukter

3D print er vokset enormt i årenes løb og er nu en teknologi, der bruges til fremstilling af dele af høj kvalitet, der let kan tilpasses til slutprodukter, med ensartet output og optimeret ydeevne.


Brug af 3D print til fremstilling af dele til slutbrug

Produktion af slutprodukter er det hurtigst voksende anvendelsesområde inden for additiv fremstilling med mange kendte mærker, der fører an – såsom BMW og Airbus. Teknologien er primært velegnet til fremstilling af dele med komplekse geometrier, hvor traditionelle fremstillingsmetoder kræver flere dyre produktionsfaser eller lavere mængder, eller hvor anden teknologi ikke er omkostningseffektiv.

Virksomheder, der fremstiller slutprodukter, bruger 3D -print til opskalering. Dette muliggør kortsigtet produktion og hurtigere markedslanceringer, mens produktionslinjer og værktøjer udvikles til masseproduktion.

Nyt optimeret produktdesign betyder, at dele kan fungere mere effektivt, og produkter, der traditionelt kræver montering af flere dele, kan kombineres.

Se de bedste 3D -printere til produktion

3D Systems Figure 4

Gør 3D-produktion til virkelighed med skalerbare, modular high speed digital molding factory løsninger

HP MJF 5200

Slip væksten løs og opskaler din produktion med HP’s arbejdshest

3D Systems MJP 3600

Få en hands-off uovervåget proces fra filupload til færdig part

markforged metal x 3d printer

Markforged Metal X

Alt hvad du behøver for at gå fra design til fuldt funktionelle metaldele på under 24 timer

Det siger vores kunder

3DEXPERIENCE har den funktionalitet vi kan få brug for i fremtiden (...) Systemet er ikke begrænset og det bliver ikke nødvendigt for os at skifte system, da det også kan understøtte en større organisation. Som en mindre virksomhed kan vi håndplukke de funktioner vi har brug for nu og i fremtiden kan vi introducere flere funktioner, når vi får brug for dem"

Relaterede artikler

Skriv dig op til vores nyhedsbrev

Nyheder, artikler og særtilbud direkte i din indbakke – også om uddannelse

Download e-bøger

  • 6 Fordele ved Product Data Management

    Product Data Management. Dette buzzword har du sikkert hørt, når du oplever udfordringer med effektivt at håndtere dine data. Men hvad handler det egentligt om? Den bedste måde at forklare det på, er hvis du forestiller dig et “pengeskab”, hvor du sikkert opbevarer og administerer dine filer. I pengeskabet arkiverer…

  • The current state of 3D printing

    The current state of 3D printing in the Nordics & Baltics is the only survey covering 3D printing in this interesting region. Now in its second year, we look at how 3D printing is used, who is using it, what 3D printing technologies are used and what the barriers are…

  • 10 strategies for becoming an effective CAD leader

    Successful engineering organizations have two important things in common: they know how to utilize computer-aided design (CAD) technology, and they are led by capable managers who know how to best leverage available CAD tools.

Mød vores team

Vores team består af passionerede, nysgerrige og kyndige mennesker, der er drevet af at finde den rigtige løsning til dig.

Få opdateringer om vores gratis arrangementer

Vi arrangerer ofte værdifulde, gratis webinarer og events, der giver dig et indblik i de nyeste tendenser og branchekendskab. Sørg for, at du ikke går glip af de nye ting. Tilmeld dig i dag!