3D Print til prototyper

3D Print til prototyper

Prototyper er en essentiel del af produktudviklingsfasen. 3D print er ofte brugt når der skal skabes fysiske prototype, der virker ligeså godt som det intenderet slutprodukt

Forbedre produktudvikling og lanceringstiden

3D Print har været brugt til at lave prototyper i over 30 år, blandt andet fordi det er hurtigt og sikker måde at producere flere design iterationer på. Dette er med til at minimere en masse risici og ressourcespild i produktudviklingsfasen.

Der er en bred vifte af forskellige materialer, der gør det muligt for et produktudviklingsteam at teste prototyperne og deres ydeevne under virkelige forhold, når de blandt andet udsættes for kemikalier, vejr eller mekaniske belastninger.

Funktionel prototype med 3D print, gør det nemt for produktudviklingsteamet at skabe flere iterationer før de begynder på produktions tooling. På den måde kan firmaer forkorte deres lead tid og undgå bekostlige fejltagelser, når de introducerer nye produkter til markedet.

Tjek de bedste 3D-printere ud

hp jet fusion 300 500 3d prnter

HP MJF 500 Series

Den bedste måde at kommunikere dine designs og prototyper i fulde levende farve

3D Systems MJP 2500

Print funktionelle prototyper med den mest præcise jetting-teknologi på markedet

3D Systems Figure 4

Gør 3D-produktionen virkelig med skalerbare, modulære højhastigheds digitale støbningsløsninger

markforged mark two 3d printer

Markforged Mark Two

Flagship Continuous Fiber Composite 3D Printer, bygget til at revolutionere din produktion

Hvad vores kunder siger

3DEXPERIENCE har den funktionalitet vi kan få brug for i fremtiden (...) Systemet er ikke begrænset og det bliver ikke nødvendigt for os at skifte system, da det også kan understøtte en større organisation. Som en mindre virksomhed kan vi håndplukke de funktioner vi har brug for nu og i fremtiden kan vi introducere flere funktioner, når vi får brug for dem"

Relaterede artikler

Skriv dig op til vores nyhedsbrev

Nyheder, artikler og særtilbud direkte i din indbakke – også om uddannelse

Download e-bøger

  • 6 Fordele ved Product Data Management

    Product Data Management. Dette buzzword har du sikkert hørt, når du oplever udfordringer med effektivt at håndtere dine data. Men hvad handler det egentligt om? Den bedste måde at forklare det på, er hvis du forestiller dig et “pengeskab”, hvor du sikkert opbevarer og administerer dine filer. I pengeskabet arkiverer…

  • The current state of 3D printing

    The current state of 3D printing in the Nordics & Baltics is the only survey covering 3D printing in this interesting region. Now in its second year, we look at how 3D printing is used, who is using it, what 3D printing technologies are used and what the barriers are…

  • 10 strategies for becoming an effective CAD leader

    Successful engineering organizations have two important things in common: they know how to utilize computer-aided design (CAD) technology, and they are led by capable managers who know how to best leverage available CAD tools.

Mød vores team

Vores team består af passionerede, nysgerrige og kyndige mennesker, der er drevet af at finde den rigtige løsning til dig.

Få opdateringer om vores gratis arrangementer

Vi arrangerer ofte værdifulde, gratis webinarer og events, der giver dig et indblik i de nyeste tendenser og branchekendskab. Sørg for, at du ikke går glip af de nye ting. Tilmeld dig i dag!