3D print til prototyper

3D print til prototyper

Prototyper er en essentiel del af produktudviklingsfasen. 3D print er ofte brugt når der skal skabes fysiske prototype, der virker ligeså godt som det intenderet slutprodukt

Forbedre produktudvikling og lanceringstiden

3D Print har været brugt til at lave prototyper i over 30 år, blandt andet fordi det er hurtigt og sikker måde at producere flere design iterationer på. Dette er med til at minimere en masse risici og ressourcespild i produktudviklingsfasen.

Der er en bred vifte af forskellige materialer, der gør det muligt for et produktudviklingsteam at teste prototyperne og deres ydeevne under virkelige forhold, når de blandt andet udsættes for kemikalier, vejr eller mekaniske belastninger.

Funktionel prototype med 3D print, gør det nemt for produktudviklingsteamet at skabe flere iterationer før de begynder på produktions tooling. På den måde kan firmaer forkorte deres lead tid og undgå bekostlige fejltagelser, når de introducerer nye produkter til markedet.

Tjek de bedste 3D-printere ud

3D Systems MJP 2500

Print funktionelle prototyper med den mest præcise jetting-teknologi på markedet

3D Systems Figure 4

Gør 3D-produktionen virkelig med skalerbare, modulære højhastigheds digitale støbningsløsninger

markforged mark two 3d printer

Markforged Mark Two

Flagship Continuous Fiber Composite 3D Printer, bygget til at revolutionere din produktion

Hvad vores kunder siger

Efter mange måneders arbejde kunne teamet bag Revolve NTNU endelig præsentere det, som alt deres hårde arbejde havde resulteret i: Aurora. Endelig var de færdige med deres design, og det var tydeligt for alle i lokalet, at eleverne virkelig havde gjort mere end deres bedste for at fuldføre deres opgave. De er nu ved at afslutte en meget vellykket sæson, og som en af deres sponsorer følte vi, at det var på sin plads at hylde de innovative elever. …

Relaterede artikler

Skriv dig op til vores nyhedsbrev

Nyheder, artikler og særtilbud direkte i din indbakke – også om uddannelse

Download e-bøger

  • Ten Global Trends in 3D Printing

    As the 3D printing market is moving at an increasingly faster pace, it is hard to keep track of developments and the driving forces. But many of these may be crucial and may disrupt markets, technology use and business models in the years to come.

  • Buyer’s Guide to Industrial 3D Printing

    This buyer’s guide serves as a source of information for engineers looking to add a 3D printer to their manufacturing process. The guide will concentrate on printers and printing technologies best suited for manufacturing applications.

  • The difference between 3D Printing and CNC

    With increased complexity for engineered products and the need for faster production, manufacturers have choose between technologies. Let’s discuss and compare two of the methods used to produce parts, while recognizing that each has its place, and can complement each other in the design and manufacturing workflow.

The 3D printing team at PLM Group.

Mød vores team

Vores team består af passionerede, nysgerrige og kyndige mennesker, der er drevet af at finde den rigtige løsning til dig.

Få opdateringer om vores gratis arrangementer

Vi arrangerer ofte værdifulde, gratis webinarer og events, der giver dig et indblik i de nyeste tendenser og branchekendskab. Sørg for, at du ikke går glip af de nye ting. Tilmeld dig i dag!