3D print til prototyper

3D print til prototyper

Prototyper er en essentiel del af produktudviklingsfasen. 3D print er ofte brugt når der skal skabes fysiske prototype, der virker ligeså godt som det intenderet slutprodukt

Forbedre produktudvikling og lanceringstiden

3D Print har været brugt til at lave prototyper i over 30 år, blandt andet fordi det er hurtigt og sikker måde at producere flere design iterationer på. Dette er med til at minimere en masse risici og ressourcespild i produktudviklingsfasen.

Der er en bred vifte af forskellige materialer, der gør det muligt for et produktudviklingsteam at teste prototyperne og deres ydeevne under virkelige forhold, når de blandt andet udsættes for kemikalier, vejr eller mekaniske belastninger.

Funktionel prototype med 3D print, gør det nemt for produktudviklingsteamet at skabe flere iterationer før de begynder på produktions tooling. På den måde kan firmaer forkorte deres lead tid og undgå bekostlige fejltagelser, når de introducerer nye produkter til markedet.

Tjek de bedste 3D-printere ud

3D Systems MJP 2500

Print funktionelle prototyper med den mest præcise jetting-teknologi på markedet

3D Systems Figure 4

Gør 3D-produktionen virkelig med skalerbare, modulære højhastigheds digitale støbningsløsninger

markforged mark two 3d printer

Markforged Mark Two

Flagship Continuous Fiber Composite 3D Printer, bygget til at revolutionere din produktion

Hvad vores kunder siger

"HostPLM har vist sig at være en meget effektiv løsning for os. Overraskende nok fungerer den endnu hurtigere end vores tidligere lokale serverløsning. Den største fordel har dog været outsourcingen af database- og servervedligeholdelse. Det har været de vigtigste fordele, vi har fået ud af tjenesten, og cloud-løsninger er naturligvis ved at blive den nye norm i disse år."

Relaterede artikler

Skriv dig op til vores nyhedsbrev

Nyheder, artikler og særtilbud direkte i din indbakke – også om uddannelse

The 3D printing team at PLM Group.

Mød vores team

Vores team består af passionerede, nysgerrige og kyndige mennesker, der er drevet af at finde den rigtige løsning til dig.

Lad os høre fra dig

Investeringer i fremtiden kan være en stor beslutning. Det forstår vi fuldt ud og vi er derfor mere end klar til at hjælpe dig videre, når du er klar til at tage springet. Du er velkommen til at kontakte os allerede i dag.