3D print til reservedele

3D print til reservedele

3D printerteknologien gør det muligt at producere reservedele, når du har brug for dem. Med en 3D -printer kan du reducere risiciene i din forsyningskæde, især for kritiske komponenter.

3D printede reservedele lige ved hånden

Et stigende antal virksomheder bruger i dag 3D -printere strategisk til at garantere adgang til kritiske reservedele. Lange leveringstider på komponenter kan skabe store udfordringer for produktionen, hvilket har en negativ effekt på forretningen.

Samtidig er det dyrt at lagre mange komponenter. Her kan 3D printerteknologi hjælpe med at reducere omkostninger, da dele kan fremstilles lokalt og når det er nødvendigt. Samtidig kan reservedele til udløbne produkter opbevares digitalt og udskrives på forespørgsel.

Se de bedste 3D printere til reservedele

Markforged Mark Two

The FFF desktop 3D printer for tough, high quality Onyx parts.

3D Systems Figure 4

Making 3D production real with scalable, modular high speed digital molding factory solutions

Markforged Metal X

An accessible end-to-end metal 3D printing solution for functional metal parts, next-day.

Markforged X7

The turnkey industrial carbon fiber 3D printer for many types of functional parts.

Det siger vores kunder

"Vi håber at blive en robotsucces på linje med de andre vi har set i Odense. Vi vil gerne ud og bidrage til en grønnere fødevareproduktion over hele verden. "

Relaterede artikler

Skriv dig op til vores nyhedsbrev

Nyheder, artikler og særtilbud direkte i din indbakke – også om uddannelse

The 3D printing team at PLM Group.

Mød vores team

Vores team består af passionerede, nysgerrige og kyndige mennesker, der er drevet af at finde den rigtige løsning til dig.

Lad os høre fra dig

Investeringer i fremtiden kan være en stor beslutning. Det forstår vi fuldt ud og vi er derfor mere end klar til at hjælpe dig videre, når du er klar til at tage springet. Du er velkommen til at kontakte os allerede i dag.