3D print til værktøj

3D print til værktøj

Værktøjskomponenter bruges i mange fremstillingsprocesser. Uanset om det er til sprøjtestøbning, robotgribere, stamping eller skæring, kan 3D print skabe både høj værdi og store omkostningsreduktioner.

markforged 3d printed jaw

3D printede værktøjer hjælper med at fremskynde processer og reducere omkostninger

Værktøjer er et koncept, der dækker de fleste fremstillingsprocesser. Mange virksomheder er afhængige af disse komponenter for at udvikle optimerede produktionsstrømme. Men fremstilling af værktøjer er ofte en kompleks proces, der både er ressource- og tidskrævende.

Brug af 3D -print til at udvikle værktøjer er en ideel metode, når det kommer til mindre serier med korte leveringstider. I modsætning til fræsning stiger omkostningerne ikke med kompleksiteten. Der er også en bred vifte af materialer, der giver lige de mekaniske egenskaber, du skal have. Der er også kulfiber til ekstra forstærkning, der kan sammenlignes med aluminium.

Se de bedste 3D printere til værktøjer

3D Systems MJP 2500

Print funktionelle prototyper med den mest nøjagtige jetting-teknologi på markedet

Markforged Mark Two

Flagskibet Continuous Fiber Composite 3D-printer, er bygget til at revolutionere din fremstillingsdrift.

Markforged Metal X

En tilgængelig end-to-end metal 3D-printløsning til funktionelle metaldele, på 24 timer.

Markforged X7

Den nøglefærdige industrielle kulfiber 3D-printer til mange forskellige typer af funktionelle dele.

Det siger vores kunder

Efter mange måneders arbejde kunne teamet bag Revolve NTNU endelig præsentere det, som alt deres hårde arbejde havde resulteret i: Aurora. Endelig var de færdige med deres design, og det var tydeligt for alle i lokalet, at eleverne virkelig havde gjort mere end deres bedste for at fuldføre deres opgave. De er nu ved at afslutte en meget vellykket sæson, og som en af deres sponsorer følte vi, at det var på sin plads at hylde de innovative elever. …

Relaterede artikler

Skriv dig op til vores nyhedsbrev

Nyheder, artikler og særtilbud direkte i din indbakke – også om uddannelse

Download e-bøger

  • Ten Global Trends in 3D Printing

    As the 3D printing market is moving at an increasingly faster pace, it is hard to keep track of developments and the driving forces. But many of these may be crucial and may disrupt markets, technology use and business models in the years to come.

  • Buyer’s Guide to Industrial 3D Printing

    This buyer’s guide serves as a source of information for engineers looking to add a 3D printer to their manufacturing process. The guide will concentrate on printers and printing technologies best suited for manufacturing applications.

  • The difference between 3D Printing and CNC

    With increased complexity for engineered products and the need for faster production, manufacturers have choose between technologies. Let’s discuss and compare two of the methods used to produce parts, while recognizing that each has its place, and can complement each other in the design and manufacturing workflow.

The 3D printing team at PLM Group.

Mød vores team

Vores team består af passionerede, nysgerrige og kyndige mennesker, der er drevet af at finde den rigtige løsning til dig.

Lad os høre fra dig

Investeringer i fremtiden kan være en stor beslutning. Det forstår vi fuldt ud og vi er derfor mere end klar til at hjælpe dig videre, når du er klar til at tage springet. Du er velkommen til at kontakte os allerede i dag.