3D print til værktøj

3D print til værktøj

Værktøjskomponenter bruges i mange fremstillingsprocesser. Uanset om det er til sprøjtestøbning, robotgribere, stamping eller skæring, kan 3D print skabe både høj værdi og store omkostningsreduktioner.

markforged 3d printed jaw

3D printede værktøjer hjælper med at fremskynde processer og reducere omkostninger

Værktøjer er et koncept, der dækker de fleste fremstillingsprocesser. Mange virksomheder er afhængige af disse komponenter for at udvikle optimerede produktionsstrømme. Men fremstilling af værktøjer er ofte en kompleks proces, der både er ressource- og tidskrævende.

Brug af 3D -print til at udvikle værktøjer er en ideel metode, når det kommer til mindre serier med korte leveringstider. I modsætning til fræsning stiger omkostningerne ikke med kompleksiteten. Der er også en bred vifte af materialer, der giver lige de mekaniske egenskaber, du skal have. Der er også kulfiber til ekstra forstærkning, der kan sammenlignes med aluminium.

Se de bedste 3D printere til værktøjer

3D Systems MJP 2500

Print funktionelle prototyper med den mest nøjagtige jetting-teknologi på markedet

Markforged Mark Two

Flagskibet Continuous Fiber Composite 3D-printer, er bygget til at revolutionere din fremstillingsdrift.

Markforged Metal X

En tilgængelig end-to-end metal 3D-printløsning til funktionelle metaldele, på 24 timer.

Markforged X7

Den nøglefærdige industrielle kulfiber 3D-printer til mange forskellige typer af funktionelle dele.

Det siger vores kunder

3DEXPERIENCE har den funktionalitet vi kan få brug for i fremtiden (...) Systemet er ikke begrænset og det bliver ikke nødvendigt for os at skifte system, da det også kan understøtte en større organisation. Som en mindre virksomhed kan vi håndplukke de funktioner vi har brug for nu og i fremtiden kan vi introducere flere funktioner, når vi får brug for dem"

Relaterede artikler

Skriv dig op til vores nyhedsbrev

Nyheder, artikler og særtilbud direkte i din indbakke – også om uddannelse

Download e-bøger

  • 6 Fordele ved Product Data Management

    Product Data Management. Dette buzzword har du sikkert hørt, når du oplever udfordringer med effektivt at håndtere dine data. Men hvad handler det egentligt om? Den bedste måde at forklare det på, er hvis du forestiller dig et “pengeskab”, hvor du sikkert opbevarer og administerer dine filer. I pengeskabet arkiverer…

  • The current state of 3D printing

    The current state of 3D printing in the Nordics & Baltics is the only survey covering 3D printing in this interesting region. Now in its second year, we look at how 3D printing is used, who is using it, what 3D printing technologies are used and what the barriers are…

  • 10 strategies for becoming an effective CAD leader

    Successful engineering organizations have two important things in common: they know how to utilize computer-aided design (CAD) technology, and they are led by capable managers who know how to best leverage available CAD tools.

Mød vores team

Vores team består af passionerede, nysgerrige og kyndige mennesker, der er drevet af at finde den rigtige løsning til dig.

Få opdateringer om vores gratis arrangementer

Vi arrangerer ofte værdifulde, gratis webinarer og events, der giver dig et indblik i de nyeste tendenser og branchekendskab. Sørg for, at du ikke går glip af de nye ting. Tilmeld dig i dag!