Dyemansion postprocessing løsninger

Dyemansion postprocessing løsninger

Når du 3D printer til produktion, ender du uundgåeligt med udfordringen med manuelt arbejde under efterbehandling. Uanset om det er rengøring, overfladebehandling eller farvning, er disse processer tidskrævende og gør indhug på din fortjenstmargen. Vores partner Dyemansion ønsker at ændre dette. Dyemansion eliminerer flaskehalse i produktionen med stærkt automatiserede efterbehandlingsløsninger til rengøring, overfladebehandling og farvning.

Lav 3D printede rå-parter om til produkter af høj værdi

Dyemansion er den globale leder inden for additiv fremstillings efterbehandlingssystemer, der gør 3D-printede rå-parter til produkter af høj værdi. Fra briller med perfekt pasform til personligt bilinteriør, deres teknologi gør, at 3D printede produkter bliver en del af vores hverdag.

Virksomhedens Print-to-Product arbejdsgang kombinerer branchens førende hardware med det bredeste udvalg af farveindstillinger på markedet. Systemerne kan anvendes til Industri 4.0 og kan integreres problemfrit i forskellige produktionsprocesser. Reducerede omkostninger pr. part, uovertruffen kvalitet og høj bæredygtighed er kerneværdier, der driver hver innovation i denne hurtigt voksende virksomhed.

17

Antal farver til SLS eller MJF

3 mins

Cyklustid til rengøring af printede parter

80%

Mængden af ​​ruhed reduceret med Vaporfuse

400+

Antal kunder over hele kloden

Dyemansion løsninger

Dyemansion Powershot C

Easy and efficient cleaning of 3D printed parts

Dyemansion Powershot S

Efficient surfacing technology for end-use parts

Dyemansion DM60

Coloring solution for industrial additive manufacturing

Dyemansion Powerfuse S

Clean vapor technology for smooth surfaces

Lær mere

Get our Buyer’s Guide to 3D Printing

Ready to buy a 3D printer? Then make sure to read our buyer’s guide. It’s a unique source of unbiased information on the pros and cons of each technology, material and application.

The 3D printing team at PLM Group.

Mød vores team

Vores team består af passionerede, nysgerrige og kyndige mennesker, der er drevet af at finde den rigtige løsning til dig.

Lad os høre fra dig

Investeringer i fremtiden kan være en stor beslutning. Det forstår vi fuldt ud og vi er derfor mere end klar til at hjælpe dig videre, når du er klar til at tage springet. Du er velkommen til at kontakte os allerede i dag.