PostProcess Technologies

PostProcess Technologies

Forestil dig, at kunne undgå al den tid, du bruger på at efterbehandle dine 3D-printede dele. Det er præcis det, PostProcess Technologies stræber efter. Missonen er at tilbyde automatiserede løsninger, der hjælper med at reducere din produktionstid.


Forbedrer workflow og ensartethed i dit arbejde

PostProcess Technologies har udviklet et omfattende og datadrevet økosystem, der muliggør effektiv efterbehandle på dine 3D-printede dele.

Med deres unikke hardware, specialudviklede software og specielle kemiske formler kan deres løsninger være med til at skabe et smidigt workflow uden manuelle og tidsrøvende processer.

PostProcess Technologies’ brede udvalg af automatiserede og intelligente løsninger giver enestående fjernelse af harpiks, voks og supportmateriale samt overfladebehandling til alle typer 3D-printmaterialer og på tværs af forskellige printteknologier såsom SLA, DLP, FDM, MJP, MJF og SLA.

10

Antal løsninger for efterbehandling af SLA, DLP, MJP, MJF, SLS and more

6x

Antal gange du kan anvende PostProcess’ egenudviklede kemikalier sammenlignet med gennemsnitlig IPA

850+

Antallet af PostProcess-løsninger som findes over hele verden

80+

Antallet af patenter som PostProcess Technologies i øjeblikket har registreret

PostProcess Technologies’ løsninger

DEMI 400

Din entry-level løsning til fjernelse af harpiks og supportmateriale til SLA, DLP, PolyJet og voks i et praktisk format.

DEMI 800

Automatiseret løsning til fjernelse af harpiks og Support materiale med SLA, DLP og PolyJet, når dine behov vokser.

DEMI 4000

En skalérbar løsning til efterbehandling, når du 3D-printer med stereolitografi i store volumer.

Lær mere

Get our Buyer’s Guide to 3D Printing

Ready to buy a 3D printer? Then make sure to read our buyer’s guide. It’s a unique source of unbiased information on the pros and cons of each technology, material and application.

The 3D printing team at PLM Group.

Mød vores team

Vores team består af passionerede, nysgerrige og kyndige mennesker, der er drevet af at finde den rigtige løsning til dig.

Lad os høre fra dig

Investeringer i fremtiden kan være en stor beslutning. Det forstår vi fuldt ud og vi er derfor mere end klar til at hjælpe dig videre, når du er klar til at tage springet. Du er velkommen til at kontakte os allerede i dag.