3D Printere

3D Printere

Lav hurtigt prototyper. Udvikling af nye koncepter. Producér i små mængder.

Ord fortæller en historie. Billeder giver historien visuelt liv. Men med 3D print kan du fortælle, se, røre og kommentere på én og samme tid, så du sparer enorme mængder tid og penge på udarbejdelse af prototyper eller produktion af produkter.

Kontakt os eller få mere information


Få svar på dine spørgsmål i ny workshop om 3D print:

 

Teknologien bag 3D print er de seneste år modnet i en grad, så der i dag findes en lang række systemer til forskellige printbehov – alt fra enkle ”skrivebordsmaskiner” til højkvalitetsprintere, som kan udskrive i mange forskellige materialer. PLM Group er forhandler af printere fra 3D Systems, som tilbyder printere designet til at opfylde ethvert behov.

3D print giver dig mulighed for at skabe en mere tilpasset produktionsproces, hvor du kan printe dit produkt eller din prototype der, hvor du har brug for den. På den måde minimeres behovet for fx store lagerfaciliteter og transport af produkterne.

Vi har lavet en helt ny workshop om 3D print til dig, der gerne vil have en introduktion til 3D print og prøve kræfter med teknologien selv. På workshoppen ser vi på fordelene ved 3D print, på printer-typer, materialer og de forskellige teknologier. Kontakt os for mere information om workshoppen.

Derfor bør du overveje at udnytte 3D print-teknologi i din produktudvikling

  • Bliv mere innovativ. Print prototyper på et par timer, få hurtig feedback, tilpas designet og gentag processen til du har den optimale version.
  • Lavere udviklingsomkostninger. Identificer konstruktionsfejl tidligere i udviklingsprocessen, så du hurtigt kan løse problemet.
  • Bedre kommunikation. En realistisk model i fuld farve i hånden giver dig bedre indblik end et billede på computerskærmen.
  • Lav fysiske 3D modeller hurtigt, nemt og billigt.

3D-printing

Fordele ved 3D print

Forretningsmæssigt forspring

Præsentér realistiske 3D modeller til mulige kunder, sponsorer og samarbejdspartnere.

Tilpassede produkter

3D print gør det nemt at lave tilpassede produkter, som passer til den enkelte kundes behov og krav.

Færre værktøjer

Et af de dyreste og mest tidskrævende processer ved industriel produktion er udarbejdelsen af produktionsværktøjer. Til små og mellemstore værktøjer kan du med en industriel 3D printer helt undgå dette trin i udviklingsprocessen.

Kompleksitet er intet problem

Når produktudvikling foregår digitalt, bliver produkter af og til så komplekse, at de er stort set umulige at producere på traditionel vis. Med 3D print er denne kompleksitet intet problem at håndtere.

Få dit produkt hurtigere på markedet

Kortere konstruktionscyklus, fordi du kan printe prototyper når som helst du har brug for dem.

Bæredygtigt og miljøvenligt

Efterhånden som teknologien udvikler sig, bliver 3D print en mere og mere miljøvenlig løsning – både i forhold til selve produktionen, hvor udnyttelsen af standardmaterialer skaber mindre spild, og i form af lettere og stærkere produkter, som er mere bæredygtige end traditionelt fremstillede produkter.

Vælg en printer-kategori for at få mere info

 3D-printer-production

Produktionsprintere

I mere end 20 år har 3D Systems været med til at ændre den måde, vi udvikler produkter på, gennem udviklingen af SLA® (Stereolithography), SLS® Systems (Selective Laser Sintering) og DMS (Direct Metal Sintering) printere til konceptudvikling, præcise og funktionelle prototyper, værktøjsforme og brugbare emner.

SLA

Print på den største tilgængelige platform og få præcise og perfekt formede printemner og prototyper til tilpasning og funktionstests af produkter. SLA teknologien bruges i luftfartsbrachen, af bilproducenter, til forbrugerprodukter og af industrielle designere.

SLS

Bruges til at skabe tilpassede produkter inden for især luftfart, transport, elektronik, forbrugerprodukter og medicinalindustrien. SLS-printede emner udmærker sig ved at være meget holdbare, høj funktionalitet og en god overfladefinish.

Metal

Print geometrisk komplicerede og tilpassede metalemner, som er stort set umulige at lave på traditionelle metalmaskiner.
Med metalprintere får producenter af eksempelvis fly og biler eller i medicinalindustrien mulighed for at printe et stort antal metalemner af høj kvalitet, som er klar til brug – hurtigt og mere økonomisk end traditionelle processer tillader.

Få mere info


3D-printer-professional (1) 

Professionelle printere

Præcision, produktivitet og funktionelle prototyper. Det er nøgleord for de professionelle 3D printere. Print plastmodeller, der er hårdføre nok til at blive brugt som fungerende emner. Det giver dig mulighed for at teste form og funktion direkte fra kontoret.

Plaster printer

Prototyper i fuld farve, nem at bruge og lave omkostninger, da støttematerialet (pulver) kan genbruges.

Liquid Plastic printer

Print emner til tilpasning og funktionstests – og endda reel produktion i små mængder. Robuste, holdbare plastemner i høj kvalitet, hvor præcision og overflade er i top. Kan printe i syv forskellige materialer og bruger voks som støttemateriale.

Få mere info


Xfab_desktop

Desktop

Desktop 3D printere er ideelle til små designteams og konstruktører, så du kan holde fokus på det vigtige: at udvikle din idé. Test produktideer samtidig med at du arbejder på dem, så du sparer tid og penge. Med en desktop printer får du 3D print i høj kvalitet, men til forbrugerpriser.

Få mere info

Hvilken printer passer til dine behov? Det kan vi hjælpe med at finde ud af.

Send os dine oplysninger, så kontakter vi dig inden for 24 timer

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Eller kontakt os

Ring til os på +45 70 22 22 80 john Henrik Larsen, Business Development Manager

Telefon: +45 22108084

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.