3D Printere

Markforged 3D Printing Startkit

Startkit til dig, som gerne vil i gang med 3D print. Indeholder alt hvad du skal bruge for at komme godt fra start til en fast, månedlig pris.

Priser fra 1895 DKK!

Få mere information!

Industriførende 3D-printere til udvikling og produktion!
 

Fordelene ved 3D print ændrer lynhurtigt hvordan nye produkter udvikles

Mange designs er traditionelt præget af kompromisser. Det skyldes især begrænsninger af designfriheden fremkaldt af det udstyr, som anvendes i produktionen. Med 3D-print får du nye muligheder for at være innovativ og gentænke dine produkter, så de fokuserer på den optimale funktionalitet, vægt og udformning uden at være underlagt disse restriktioner. Kompleksitet i designet er således ikke længere en barriere. Du kan reducere omkostningerne til produktudvikling samtidig med, at du øger hastigheden i din produktudvikling og træffer mere kvalificerede designbeslutninger baseret på tidlige fysiske prototyper. PLM Group har flere års erfaring med 3D-printteknologi og forhandler i dag printere og materialer fra verdens førende leverandører. Vores dedikerede team af specialister inden for 3D-print kan hjælpe dig hele vejen fra valg af den printer, der bedst matcher dine behov, implementering af printløsningen i din virksomheds processer til den efterfølgende support og service omkring løsningen.

 

"Vi har nedsat gennemløbstiden for produktion af målefiksturer fra fire-seks uger til én til to dage. Hvis produktionen har behov for et nyt fikstur, kan vi printe det i løbet af en nat, så det er klar til brug i produktionen næste morgen."
- Zlatan Okanovic, Manager Production Engineering, Albin Components AB

Fysiske prototyper

Passer et emne? Holder det? Kan vi reducere dets vægt? Der findes ikke en bedre metode til at få svar på disse spørgsmål end fysiske tests. På få timer kan du fremstille en prototype, justere den og lave en ny version. Sådan når du lynhurtigt frem til det optimale design.

Visuelle prototyper

Træf mere kvalificerede beslutninger. Digitale modeller, fotorealistiske billeder og videoer er gode værktøjer i din kontakt med kunderne, men intet slår muligheden for at holde det endelige produkt i hænderne. Ved at kunne vise dine kunder en fysisk model kan du allerede i dag få et fremragende ekstra salgsværktøj, men i fremtiden vil kunderne som en helt naturlig ting forvente af dig, at du kan vise dem håndgribelige modeller af deres emner og produkter.

Produktion

Langtfra alle produkter skal fremstilles i hundredetusindvis af eksemplarer. Forestil dig potentialet i at kunne flytte produktionen af produkter med lave styktal til din egen virksomhed.

Tilpasning

Der findes ikke universelle løsninger. Hvad der er optimalt i én situation kan være ineffektivt i en anden, og det resulterer i kompromisløsninger i både design og hos brugerne. Selv små tilpasninger kan have enorme konsekvenser for det endelige resultat.

Produktionsværktøjer

Én af de hurtigste måder at opnå afkast med 3D-print er fremstilling af produktionsværktøjer . Fremstilling af disse værktøjer er én af de mest omkostnings-, tids- og arbejdskrævede faser i produktudvikling. Når det gælder værktøjer til fremstilling af små og mellemstore serier kan 3D-print af værktøjer helt fjerne disse komplekse processer.

Innovation

Mulighederne er nærmest ubegrænsede. Hver dag opstår der nye produkter og anvendelsesområder for 3D-print. Hvad kan du selv forestille dig?

Vil du vide mere?

Vil du lære mere om de forskellige teknologier til 3D-print, og hvordan du kan få optimalt udbytte af at anvende dem? Besøg vores 3D-printing workshop. Du kan let finde din lokale workshop ved at klikke her.

Hvilken printer passer til dine behov? Det kan vi hjælpe med at finde ud af.

Send os dine oplysninger, så kontakter vi dig inden for 24 timer

Eller kontakt os

Ring til os på +45 70 22 22 80 john Henrik Larsen, Business Development Manager

Telefon: +45 22108084