We make you innovate

We make you innovate

Med alt, hvad vi gør, stræber vi efter at forme en bedre fremtid. Vi leverer løsninger, der giver dig mulighed for at skabe innovative produkter og services.

Digitalisering

Vores cloud-baserede samarbejdsplatform giver dig mulighed for at forbinde dit team, dine processer og idéer som aldrig før.

Fra design over test til datadrevet indsigt.

3DEXPERIENCE fremtidssikrer din virksomhed i kraft af den nyeste teknologi, herunder augmented reality, virtuelle test og generativt design.

Produktudvikling

Lad os hjælpe dig med at navigere hvert trin af din produktudviklingsrejse:

3D CAD til designpræcision.
Virtuelle test for at fejlsikre løsninger.
AR og AI til unikke indsigter.
PLM og PDM til datahåndtering.

Vores omfattende udvalg af software giver dig et forspring i forhold til konkurrenterne.

3D-print

Udnyt en genvej i din produktudvikling med 3D-print.

Ved at integrere 3D-print i dit eksisterende økosystem forbliver du ikke bare konkurrencedygtig –

Du gentænker din branche gennem kortere gennemløbstider, reducerede omkostninger og hurtigere produktlanceringer.

Imponerende resultater med 3D-print fra virkeligheden

Produktudviklingsvirksomheden Yovinn tilføjede 3D-print til deres design- og udviklingsproces. Se de imponerende resultater vi opnåede sammen.

Kom godt fra start

Book dig ind på vores gratis onlinekursus: 3DEXPERIENCE Introduction Onboarding. Lær det grundlæggende på kun 2 timer. Ugentlige kurser på dansk.

Vores nyeste artikler

Kommende events

Vi afholder ind imellem webinarer og arrangementer – vær med og lær mere om SOLIDWORKS, virtuelle test, datahåndtering, 3D-print og meget mere.

Se vores webinarer

Gik du glip af et webinar? Bare rolig – du kan altid se eller gense optagelserne. Få unik indsigt fra vores eksperter her.

Hvad vores kunder siger…

"HostPLM har vist sig at være en meget effektiv løsning for os. Overraskende nok fungerer den endnu hurtigere end vores tidligere lokale serverløsning. Den største fordel har dog været outsourcingen af database- og servervedligeholdelse. Det har været de vigtigste fordele, vi har fået ud af tjenesten, og cloud-løsninger er naturligvis ved at blive den nye norm i disse år."

Mød teamet

Vores team består af passionerede, nysgerrige og erfarne medarbejdere som hjælper dig med at finde den rigtige løsning til dine behov.

Lad os høre fra dig

Du skal ikke nøjes med en standardløsning. Vores team er engageret i at forstå dine særlige behov og hjælpe dig med at nå dine mål. Udfyld formularen, og lad os guide dig på din rejse.