We make you innovate

We make you innovate

3DEXPERIENCE

Forudsætningen for en succesfuld og innovativ produkt livscyklus er effektivt samarbejde. For at opnå dette, har du brug for en central platform som sammenfører mennesker, data og ideer. 3DEXPERIENCE er løsningen. Forøg din innovation endnu mere med vores førende 3D print løsninger. adasd

Produktudvikling

For at sikre innovation har du brug for en digital og fleksible produktudviklingsproces. Med vores softwareportfolio sikrer vi at vores kunder altid har en teknisk fordel i deres udviklingsproces. Vores softwareportfolio indeholder alt hvad du har I brug for fra 3D CAD, AR, AI, VR, PLM, PDM Business agility, computer genereret design, virtuel testing, digital continuity og meget mere.

3D Print

Vi tilbyder en komplet designløsning og certificeringer for uddannelser og studerende. SOLIDWORKS Education Edition er din alt-i-en løsning for undervisning i CAD, mekanisk design, validering og meget mere. Forbind, design og lær fra enhver enhed, hvor som helst og når som helst.

Imponerende resultater med 3D print

Produktudviklingsvirksomheden Yovinn tilføjede 3D print til deres udviklingsproces. Se de imponerende resultater vi opnåede sammen.

Vores seneste artikler

What’s New SOLIDWORKS 2022

Har du lyst til lære om de nyeste funktioner og features i SOLIDWORKS 2022? Nu har du muligheden – Helt gratis!

PLM Group afholder nemlig 2 fysiske events d. 10 og d. 11. november i hhv. Greve og Aarhus. Har du ikke mulighed for at være der fysisk, så livestreamer vi også eventet

Se vores webinarer

Gik du glip af et webinar? Du kan altid se eller gense optagelserne. Få unik indsigt fra vores erfarne eksperter her.

Hvad vores kunder siger…

“Jeg brugte SOLIDWORKS, da jeg gik på universitet, så det var naturligt for mig at bruge det hos Baser. Jeg kontaktede PLM Group for at høre om de havde en løsning, hvor vi kunne bruge SOLIDWORKS gratis. De tilbød os deres entreprenør licens, hvilket var helt perfekt!”  

Mød teamet

Vores team består af passionerede, nysgerrige og erfarne medarbejdere som hjælper dig med at finde den rigtige løsning til dine behov.

Viden direkte til din indbakke

Gå ikke glip af vores eksklusive tips & tricks, best practises og særtilbud – direkte til din indbakke. Tilmeld dig i dag!