We make you innovate

We make you innovate

3DEXPERIENCE

Forudsætningen for en succesfuld og innovativ produkt livscyklus er effektivt samarbejde. For at opnå dette, har du brug for en central platform som sammenfører mennesker, data og ideer. 3DEXPERIENCE er løsningen. Forøg din innovation endnu mere med vores førende 3D print løsninger.

Produktudvikling

For at sikre innovation har du brug for en digital og fleksible produktudviklingsproces. Med vores softwareportfolio sikrer vi at vores kunder altid har en teknisk fordel i deres udviklingsproces. Vores softwareportfolio indeholder alt hvad du har I brug for fra 3D CAD, AR, AI, VR, PLM, PDM Business agility, computer genereret design, virtuel testing, digital continuity og meget mere.

3D Print

Vi tilbyder en komplet designløsning og certificeringer for uddannelser og studerende. SOLIDWORKS Education Edition er din alt-i-en løsning for undervisning i CAD, mekanisk design, validering og meget mere. Forbind, design og lær fra enhver enhed, hvor som helst og når som helst.

Imponerende resultater med 3D print

Produktudviklingsvirksomheden Yovinn tilføjede 3D print til deres udviklingsproces. Se de imponerende resultater vi opnåede sammen.

Vores seneste artikler

Webinars, arrangementer og events

Hos PLM Group elsker vi at lære fra os, derfor holder vi ofte webinars, arrangementer og events. Du kan blandt andet høre om SOLIDWORKS og alle dets muligheder, samt hvordan andre virksomheder har udnyttet SOLIDWORKS fulde potentiale.

Alle vores events bliver gennemført af vores eksperter og der er altid mulighed for at stille spørgsmål.

Se vores webinarer

Gik du glip af et webinar? Du kan altid se eller gense optagelserne. Få unik indsigt fra vores erfarne eksperter her.

Hvad vores kunder siger…

For Whitepoint Optics er livet som en film – virksomheden designer og producerer nemlig optiske filmobjektiver til filmindustrien. Whitepoint Optics har deres oprindelse i Finland og blev grundlagt i 2017 og har i dag 20 ansatte. Deres produkter bliver i dag skabt, designet og testet ved brug af  Dassault Systèmes SOLIDWORKS og 3DEXPERIENCE. Deres mission er at lave de bedste linser til film. Virksomheden udsprang af et side-projekt med nuværende …

Mød teamet

Vores team består af passionerede, nysgerrige og erfarne medarbejdere som hjælper dig med at finde den rigtige løsning til dine behov.

Viden direkte til din indbakke

Gå ikke glip af vores eksklusive tips & tricks, best practises og særtilbud – direkte til din indbakke. Tilmeld dig i dag!