We make you innovate

We make you innovate

3DEXPERIENCE

Én platform. Uendelige muligheder.

3DEXPERIENCE lader dig sammenføre mennesker, data og ideer.

Alle aspekter af din virksomhed samles på én enkelt cloudbaseret platform, der øger samarbejdet og skaber rum til kreativitet og innovation.

Produktudvikling

Du har ideerne. Vi har redskaberne.

Om det er 3D CAD, AR, AI, VR, PLM, PDM Business agility, computer genereret design, virtuel testing, digital continuity eller noget helt andet er underordnet.

Vi sikrer dig, at vores softwareportfolio giver dig en teknisk fordel i produktudviklingen.

3D Print

Additiv fremstilling er fremtiden.

Ved at integrere 3D-print i din virksomheds værdikæde, vil du opleve en hurtigere produktudviklingsproces, forkortet leveringstid og eliminering af ekstra omkostninger.

Med 3D-print som en del af dit 3D-økosystem er mulighederne uendelige.

Imponerende resultater med 3D-print

Produktudviklingsvirksomheden Yovinn tilføjede 3D print til deres udviklingsproces. Se de imponerende resultater vi opnåede sammen.

Vores seneste artikler

Kommende arrangementer

Hold dig opdateret på den nyeste viden og få mere at vide om SOLIDWORKS, virtuel tests, datahåndtering, 3D-print og meget mere.

Se vores webinarer

Gik du glip af et webinar? Du kan altid se eller gense optagelserne. Få unik indsigt fra vores erfarne eksperter her.

Hvad vores kunder siger…

3DEXPERIENCE har den funktionalitet vi kan få brug for i fremtiden (...) Systemet er ikke begrænset og det bliver ikke nødvendigt for os at skifte system, da det også kan understøtte en større organisation. Som en mindre virksomhed kan vi håndplukke de funktioner vi har brug for nu og i fremtiden kan vi introducere flere funktioner, når vi får brug for dem"

Mød teamet

Vores team består af passionerede, nysgerrige og erfarne medarbejdere som hjælper dig med at finde den rigtige løsning til dine behov.

Viden direkte til din indbakke

Gå ikke glip af vores eksklusive tips & tricks, best practises og særtilbud – direkte til din indbakke. Tilmeld dig i dag!