Arrangementer og webinarer

Arrangementer og webinarer

Vi arrangerer regelmæssigt webinarer og arrangementer for at give dig den nyeste viden. Lær mere om SOLIDWORKS, virtuel test, produktdatahåndtering, prototyper, 3D -print, 3DEXPERIENCE og mange andre emner.

Sted Dato Tid Emne
Online 07.12.2022 9.30 - 10.30 Webinar: What’s New SOLIDWORKS 2023

Webinar: What’s New SOLIDWORKS 2023

Dato: 07.12.2022
Tid: 9.30 - 10.30
Sted: Online

Alle optagelser

Vi optager alle vores webinarer, så du kan se dem, der er mest relevante for dig. Få unik indsigt fra vores eksperter og vidensledere nu.

Sorter efter kategori
Søg efter webinarnavn
 • Tips & tricks i SOLIDWORKS

  Vil du lære de bedste tips og tricks i SOLIDWORKS? Se med, når vores SOLIDWORKS-guru, Lennart Tinndahl, tager dig med til en eksklusiv gennemgang af hans bedste tips og tricks i SOLIDWORKS
 • Cloud-baseret Catia – en enestående CAD-løsning til bedre arbejdsgange

  Er du nysgerrig på, hvad Catia er - og ikke mindst på hvordan en cloud-baseret CAD-løsning kan hjælpe dig med at optimere dine og dit teams arbejdsgange? Så lyt med når Maxime og Viktor fortæller om det i denne video.

 • Tips og tricks i SOLIDWORKS Simulation

  Er du nysgerrig på at lære mere om features og funktioner til at forbedre dine arbejdsgange i Simulation? I disse to webinarer, deler vores Simulation-specialist Eirin S. Holmstrøm sine bedste tips og tricks til, hvordan du forbedrer og strømliner dine arbejdsgange.
 • Datahåndtering i skyen – set med brugerens øjne

  Hvad skal jeg gøre mig tanker om, når jeg overvejer en cloud-baseret løsning - og hvordan ser en rejse derhen ud? Få et indblik set med en 3DEXPERIENCE-brugers øjne.

 • Hvordan en cloud-baseret løsning kan løse dit firmas udfordringer

  Vil du vide hvordan man imødekommer udfordringer som stigende it-omkostninger, samarbejde på tværs af afdelinger og virksomheder i et globalt miljø? Så sæt 15 minutter af til denne video og find ud af hvilken værdi et PLM-system i skyen kan have for din virksomhed.

 • Tips & Tricks – Arbejd med PDM

  Vil du vide mere om mulighederne og funktionerne, som kan forbedre måden du arbejder med PDM på? Så tjek disse 2 webinarer ud, som er spækket med gode tips & tricks!

Lad os tale sammen

Vi kan tilbyde en løsning, der matcher dine behov. Start en samtale med vores eksperter i dag.

Viden direkte til din indbakke

Gå ikke glip af eksklusive eksperttips, bedste fremgangsmåder og særtilbud – lige til din postkasse. Tilmeld dig i dag!