Arrangementer og webinarer

Arrangementer og webinarer

Vi arrangerer regelmæssigt webinarer og arrangementer for at give dig den nyeste viden. Lær mere om SOLIDWORKS, virtuel test, produktdatahåndtering, prototyper, 3D -print, 3DEXPERIENCE og mange andre emner.

Sted Dato Tid Emne
LinkedIn Live 27.03.2023 11:00 AM CET Tips & tricks in SOLIDWORKS with Lennart Tinndahl

Tips & tricks in SOLIDWORKS with Lennart Tinndahl

Dato: 27.03.2023
Tid: 11:00 AM CET
Sted: LinkedIn Live

Alle optagelser

Vi optager alle vores webinarer, så du kan se dem, der er mest relevante for dig. Få unik indsigt fra vores eksperter og vidensledere nu.

Sorter efter kategori
Søg efter webinarnavn
 • What’s New SOLIDWORKS 2023

  Gik du glip af vores fysiske What's New SOLIDWORKS 2023 event? Måske var du der, men vil gerne have opfrisket de små guldkorn, som du ikke fik skrevet ned?
 • Tips & tricks i SOLIDWORKS

  Vil du lære de bedste tips og tricks i SOLIDWORKS? Se med, når vores SOLIDWORKS-guru, Lennart Tinndahl, tager dig med til en eksklusiv gennemgang af hans bedste tips og tricks i SOLIDWORKS
 • Cloud-baseret Catia – en enestående CAD-løsning til bedre arbejdsgange

  Er du nysgerrig på, hvad Catia er - og ikke mindst på hvordan en cloud-baseret CAD-løsning kan hjælpe dig med at optimere dine og dit teams arbejdsgange? Så lyt med når Maxime og Viktor fortæller om det i denne video.

 • Tips og tricks i SOLIDWORKS Simulation

  Er du nysgerrig på at lære mere om features og funktioner til at forbedre dine arbejdsgange i Simulation? I disse to webinarer, deler vores Simulation-specialist Eirin S. Holmstrøm sine bedste tips og tricks til, hvordan du forbedrer og strømliner dine arbejdsgange.
 • Datahåndtering i skyen – set med brugerens øjne

  Hvad skal jeg gøre mig tanker om, når jeg overvejer en cloud-baseret løsning - og hvordan ser en rejse derhen ud? Få et indblik set med en 3DEXPERIENCE-brugers øjne.

 • Hvordan en cloud-baseret løsning kan løse dit firmas udfordringer

  Vil du vide hvordan man imødekommer udfordringer som stigende it-omkostninger, samarbejde på tværs af afdelinger og virksomheder i et globalt miljø? Så sæt 15 minutter af til denne video og find ud af hvilken værdi et PLM-system i skyen kan have for din virksomhed.

Hvorfor os?

Opnå imponerende resultater og lancer dine produkter hurtigere med vores ekspertise og teknologi.

Tilmeld dig vores nyhedsbreve

Hver anden uge får du leveret ekspert tips, ny viden og de bedste metoder i praksis direkte til din indbakke. What’s not to like? Tilmeld dig allerede i dag og kom i gang med din læring.