Arrangementer og webinarer

Arrangementer og webinarer

Vi arrangerer regelmæssigt webinarer og arrangementer for at give dig den nyeste viden. Lær mere om SOLIDWORKS, virtuel test, produktdatahåndtering, prototyper, 3D -print, 3DEXPERIENCE og mange andre emner.

Ingen kommende begivenheder i øjeblikket

Alle optagelser

Vi optager alle vores webinarer, så du kan se dem, der er mest relevante for dig. Få unik indsigt fra vores eksperter og vidensledere nu.

Sorter efter kategori
Søg efter webinarnavn
 • Tips og tricks i SOLIDWORKS Simulation

  Er du nysgerrig på at lære mere om features og funktioner til at forbedre dine arbejdsgange i Simulation? I disse to webinarer, deler vores Simulation-specialist Eirin S. Holmstrøm sine bedste tips og tricks til, hvordan du forbedrer og strømliner dine arbejdsgange.
 • Datahåndtering i skyen – set med brugerens øjne

  Hvad skal jeg gøre mig tanker om, når jeg overvejer en cloud-baseret løsning - og hvordan ser en rejse derhen ud? Få et indblik set med en 3DEXPERIENCE-brugers øjne.

 • Hvordan en cloud-baseret løsning kan løse dit firmas udfordringer

  Vil du vide hvordan man imødekommer udfordringer som stigende it-omkostninger, samarbejde på tværs af afdelinger og virksomheder i et globalt miljø? Så sæt 15 minutter af til denne video og find ud af hvilken værdi et PLM-system i skyen kan have for din virksomhed.

 • Vil du vide mere om mulighederne og funktionerne, som kan forbedre måden du arbejder med PDM på? Så tjek disse 2 webinarer ud, som er spækket med gode tips & tricks!

 • Tips & Tricks – Arbejd med PDM

  Vil du vide mere om mulighederne og funktionerne, som kan forbedre måden du arbejder med PDM på? Så tjek disse 2 webinarer ud, som er spækket med gode tips & tricks!

 • Udnyt fordelene ved en cloudbaseret PDM-løsning

  Vil du høre mere? Så skal du se dette webinar! Christoffer & Anders er eksperter i cloudbaseret datahåndtering hos PLM Group i Danmark. De vil i dette webinar fortælle dig hvorfor du bør over en cloudbaseret løsning, samt hvordan du kommer i gang.

 • Knæk koden med virtuelle test

  Hvis dit produkt ikke virker i virkeligheden, så har det ingen værdi – men hvordan sikrer man sig at det virker?

 • Hvorfor os?

  Opnå imponerende resultater og lancer dine produkter hurtigere med vores ekspertise og teknologi.

  Tilmeld dig vores nyhedsbreve

  Hver anden uge får du leveret ekspert tips, ny viden og de bedste metoder i praksis direkte til din indbakke. What’s not to like? Tilmeld dig allerede i dag og kom i gang med din læring.