3DEXPERIENCE World – Din chance for at lære og høre fra de bedste!

3DEXPERIENCE WORLD 2022Så hvad er 3DEXPERIENCE World?

3DEXPERIENCE World 2022 er den største begivenhed, der kun fokuserer på SOLIDWORKS 3DEXPERIENCE, der finder sted fra den 7. til den 9. februar. Der vil være mere end 250 sessions & oplæg fyldt med viden og tips & tricks. Alt vil blive præsenteret af forskellige mennesker, som alle har det samme tilfælles – at de er de bedste inden for deres felt.

Normalt er 3DEXPERIENCE World en fysisk begivenhed, men på grund af den nuværende CoVid19-situation vil dette års event være virtuelt. Du har derfor mulighed for at se de sessions og oplæg du har lyst til, der hvor det passer dig bedst.

Så hvorfor skal jeg tilmelde mig?

Der er mange grunde til at man skulle tilmelde sig.

3DEXPERIENCE World er en oplagt mulighed for at høre fra nogle af de dygtigste brugere i forskellige SOLIDWORKS-programmer. Derudover er det også en god mulighed for at høre om de seneste tilføjelser & udvidelser til SOLIDWORKS.

Uanset om du er studerende, designer, ingeniør, iværksætter eller sågar virksomhedsleder, er 3DEXPERIENCE World 2022 den bedste mulighed for at se og lære, om hvilke komplekse problemer SOLIDWORKS-softwaren og 3DEXPERIENCE-platformen kan løse.

Årets program dækker alt. Hvis du vil høre mere generelle ting, kan du deltage i brancheforedrag og generelle sessions – Hvis du vil have mere specifik erfaring, viden eller tips og tricks, kan du også det. Der vil f.eks. være 103 instruktionskurser. Instruktionskurserne dækker meget forskellige emner fra 3DEXPERIENCE-platformen til SOLIDWORKS Animation – Vi er derfor sikre på, at du vil kunne finde et oplæg eller session, der rammer lige ned i dit arbejdsfelt eller interessefelt.

3DEXPERIENCE World har også lange række forskellige oplæg målrettet brugere, der betragter sig selv på begynderniveau med SOLIDWORKS – Hvis du mener, at du er over begynderniveauet, er der også sessioner målrettet mere mellembrugere. Føler du at du er en power-user af SOLIDWORKS, gæt en gang, så er der også oplæg målrettet dig

Hvis du kun ønsker at deltage i sessioner om specifikke SOLIDWORKS-programmer, kan du også dette – Det er nemligt nemt at sorterer i programmet, når du gennemgår programmet for 3DEXPERIENCE World 2022. For eksempel vil der i år være 16 sessioner med fokus på Draftsight og 8 sessioner med fokus på SOLIDWORKS Flow Simulation.

 

Men kan PLM Group anbefale nogle oplæg?

Selvfølgelig kan vi det!

Lennart Tindahl, som du måske genkender fra Tinndahls Tips Fra Toget, har sin egen session tirsdag den 8. februar fra kl. 20.45-21.30 (UMT+1).

Lennart vil være den FØRSTE NOGENSINDE PLM Group-medarbejder til at være vært for sin egen Technical Breakout Session. Lennarts Technical Breakout Session vil være praktisk og vil fokusere på, hvordan du opsætter templates i SOLIDWORKS. Du kan læse mere om Lennarts session her.

Vi hos PLM Group opfordrer selvfølgelig dig til at tilmelde dig Lennarts Technical Breakout Session. Hvis du synes, at Tinndahls tips fra toget er nyttige, vil denne tekniske breakout-session være noget for dig.

Bortset fra det, anbefaler vi dig at deltage i de oplæg, der handler om de SOLIDWORKS-programmer, du bruger mest. Vi anbefaler selvfølgelig også at deltage i sessioner og workshops, der kan vække dine interesser. 3DEXPERIENCE WORLD er nemlig en fantastisk måde at udvide din horisont og høre fra nogle af de dygtigste SOLIDWORKS-brugere. Du kan finde hele programmet her

Men er det bare oplæg og tutorials?

Nej, det er mere end det – Det er selvfølgelig muligt kun at deltage i præsentationer og tutorials, hvis du har lyst. Men 3DEXPERIENCE World 2022 byder dog på mere end det. Der er masser af netværkssessioner og MeetUp-sessions, hvor du kan mødes og chatte med ligesindede. Det er en fantastisk mulighed for at udvide dit netværk, dele viden, forbedre din daglige arbejdsgang og diskutere løsninger på almindelige problemer, der kan opstå, når du arbejder med SOLIDWORKS.

Hvis du tilmelder dig, får du desuden 5-dages GRATIS adgang til SOLIDWORKS-certificeringsprogram.

Du kan tilmelde dig og finde programmet her