3DVIA Composer 2013x er frigivet.

Midt i december blev 3DVIA Composer 2013x frigivet. 3DVIA Composer 2013x kan åbne SolidWorks 2013 filer, og den kan på nuværende tidspunkt downloades fra SolidWorks’ hjemmeside og vil senere også blive sent ud på DVD.

Når du downloader 3DVIA Composer 2013x fra SolidWorks’ hjemmeside, skal du være opmærksom på, hvad du downloader. Har du SolidWorks installeret på samme computer, kan du nøjes med at downloade 3DVIA Composer (rød box). Men har du ikke SolidWorks installeret og skal have mulighed for at åbne SolidWorks filer, skal du have installeret DVD Content (Blå Box).


Har du en kollega, som arbejder med SolidWorks, som gerne skulle gemme 3DVIA Composer filer til dig, kan du med fordel for vedkommende til at installere ”SW Add-in” (Grøn box) på computeren.

Som nogle af forbedringerne i 3DVIA Composer 2013x kan nævnes, at 3DVIA Composer har fået Multi-Internet-Browser Support og dermed bl.a. kan bruges i Internet Explorer, Firefox og Safari.
Nye Import Profiler sikrer, at du altid importerer dine 3D Cad filer på samme måde og dermed ikke behøver at huske på, hvilke flueben der er blevet sat under importen, og hvilke der ikke er blevet sat.
Et 3D værktøjs-bibliotek gør, at du ikke længere selv behøver at lede på nettet efter værktøj såsom skruetrækker, svensknøgle eller hænder. Dette er nu en fast del i 3DVIA Composer 2013x.
Ønsker du at se alle nyhederne i 3DVIA Composer 2013x, afholder vi tirsdag den 15. januar et webseminar i dette. Du kan tilmelde dig her.