3DVIA Composer bliver til SolidWorks Composer

3DVIA Composer softwaren til teknisk kommunikation har fået nyt navn: SolidWorks Composer.

SolidWorks Composer skaber væsentlige konkurrencefordele ved at spare tid og reducere omkostninger. Med den intuitive software er din virksomhed i stand til at skabe alle mulige former for teknisk kommunikation fra de tidligste stadier af designprocessen. Virksomhedens afdelinger inden for teknik, salg, marketing og produktion kan lynhurtigt producere avancerede kommunikationsmaterialer direkte fra 3D CAD modeller, så dine kunder lettere forstår dine ideer og produkter.
SolidWorks Composer er en rebranding af 3DVIA Composer og har samme funktionalitet. Når brugerne af 3DVIA Composer opdaterer deres software bliver programmet simpelthen omdøbt til SolidWorks Composer.
SolidWorks Composer følger samme udgivelsesplan som de andre SolidWorks-produkter. For at standardisere og strømline udgivelserne i SolidWorks-porteføljen af software benyttes desuden den samme aktiverings-baserede licensmetode. 
De berørte produkter er:
• SolidWorks Composer
• SolidWorks Composer Player
• SolidWorks Composer Player Pro
Mange af PLM Groups kunder som eksempelvis F.L. Smidth, Velux, Crisplant og Agrometer har opnået betydelige fordele ved hjælp af 3DVIA Composer.
Den finske udviklings- og informationstyringsvirksomhed Citec Oy Ab har for nylig indført SolidWorks Composer og har allerede opnået massive tidsbesparelser. Juha Rintala, der står i spidsen for Citecs visualiserings-team, siger:
”I forhold til tidligere kan vi løse visualiserings-opgaver på en tredjedel af tiden. Med SolidWorks Composer er den samlede tid, vi anvender på visualiserings-opgaverne, reduceret med op til 60 procent for både os selv og vores kunder.”


Se vores webseminar om alle nyhederne i SolidWorks Composer 2013