Certified SolidWorks Expert – CSWE

En ny certificering er nu tilgængelig for SolidWorks brugere – Certified SolidWorks Expert (CSWE), dette annoncerede SolidWorks på SolidWorks World i år.
Certificeringen henvender sig til den absolutte SolidWorks Superbruger, dvs. den bruger alle andre i firmaet går til for at få hjælp til deres avancerede modelleringsproblemer og som ser det som en udfordring at løse disse modelleringsudfordringer.

I modsætning til de andre SolidWorks Certificeringer stilles der nogle krav til brugeren inden CSWE Certificeringen kan tages.

· Du skal have taget og bestået én af de 3 Certificed SolidWorks Professional Core eksamener.
· Du skal mindst have bestået 3 af de 5 Certified SolidWorks Professional Advanced eksamener.

Her kan man certificeres indenfor Overflade Modellering, Tyndplande Modellinger, Formværktøjs Modellering, Weldments og SolidWorks Simulation (Linear FEA).
CSPE certificeringen fokuserer på andre områder af SolidWorks end dem der indgår i ”Advanced” eksamenerne, dvs. der vil ikke indgår nogle deciderede øvelser i f.eks. overflade modellering. Men det kan dog godt hænde at ens overflade modellerings færdigheder skal bruges som en del af én af øvelserne for at kunne løse denne. I denne eksamen sættes en rigtig SolidWorks Superbrugers viden og færdigheder til at løse modelleringsopgaver på forskellig måde, på prøve.
Certificeringen tager 3 timer og indeholder på nuværende tidspunkt femten modelleringsopgaver.
Du skal have 80 % af svarene korrekt for at bestå certificeringen. Hvis du ikke består prøven første gang, skal der gå mindst 90 dage inden du kan prøve at tage testen igen.
Prisen for at tage denne CSPE Certificering er $ 149 og er tilgængelig via SolidWorks’ online certificerings webstore.

Er du interesseret i at læse mere om CSWE eller nogle af de andre certificeringer kan du gøre dette ved at besøge SolidWorks’ brugerportal eller ringe til os. Vi har selvfølgelig været igennem den, og kan give dig svar på de spørgsmål du skulle have i denne forbindelse.