Liljedahl Group blev stiftet i 1982 og ejer i dag syv holdingselskaber og har en årlig omsætning på 12 mia. EUR. “I parnerskab med LMT Group, kan vi udvide vores portefølje af løsninger for Industri 4.0, samt tilbyde vores kunder digitalisering” – Jan Lundström, CEO PLM Group.

I 1998 stiftede Timo Talvio virksomhed I Finland med målet om at forhandle SOLIDWORKS til finske 3D CAD brugere. Denne virksomhed skabte rødderne for CadOn Oy, som blev stiftet I 2001.

TEAMWORKS A/S fastslog vores position på det danske marked og har beriget PLM Group med stor lokal erfaring og tilstedeværelse. “Årsagen til, at vi har fusioneret de to erfarne CAD-forhandlere er at vi står stærkere sammen. Vi har flere ressourcer, kapacitet og kompetencer i vores samlede virksomhed, end vi havde..Read More

Vores hovedkvarter etableres i Malmö på grund af den strategiske lokation, som nu fungerer som den centrale enhed, der forbinder alle vores 17 kontorer.

Stifteren af det Svenske MP Engineering Martin Poulsen gik fra at sælge konsulentydelser til CAD løsninger i starten af 90’erne. I 1995 opdagede MP Engineering lanceringen af SOLIDWORKS i Amerika og blev forhandler af det banebrydende system på det svenske marked.

Solid Design House var pioneerer I dansk produktudvikling med introduktionen af SOLIDWORKS 3D CAD kun seks måneder efter Jon Hirschstick og hans team kommercialiserede den banebrydene, letanvendelige 3D CAD software i Amerika.

De stærkeste forhandlere i Norden og Baltikum fusionerede og PLM Group blev stiftet. Vi vokser hurtigt, ansætter mere end 100 medarbejdere og bliver den største Nordiske leverandør af produktudviklingsløsninger og services. Lær mere om virksomhederne der skabte PLM Group nedenfor.