Dengang SolidWorks var ung.

Hvor mange af jer kan huske tilbage til jeres første computer?!? Min den første var en x286’er eller hvad det nu var den hed, jeg kan i hvert fald huske at alting fungerede vha. dos-kommandoer. Altid var meget besværlig og nørdet.
Så kom Windows 3.11 og det hele begyndte at blive lidt bedre. Mus’en kom til og det var pludselig blevet muligt at klikke på ikoner i stedet for at skulle skrive en kommando for at starte et program op. Arbejdsgangen var dog stadigvæk meget stift, men så kom Windows 95. Hvem husker ikke Windows 95! Helt ny brugerflade, helt nye muligheder, meget mere brugervenligt. Intet med at skulle skrive lange kommandoer, det hele skulle være intuitivt og forståligt for alle.
At computer og computerprogrammer skulle være intuitive og lette at bruge var der andre, der fik øjnene op for, og dermed var verdens første 3D-Cad Program til Windows, SolidWorks 95, født.

Se her, hvordan Bill Gates i ’98 får en demo af SolidWorks.

Sikke meget vi allerede kunne dengang med SolidWorks, og sikke langt vi er nået siden. Min første version af SolidWorks var 97Plus, og jeg bliver helt nostalgisk, når jeg ser dette lille videoklip.