Du er kun ét skridt fra at blive en smartere og mere effektiv virksomhed

“Implementering af PLM-løsninger tager en evighed; vi vil se resultater NU.”

“Vi forstår vigtigheden i at have en PLM-strategi og -løsning, men vi har ikke råd til det.”

 “Vi er bekymrede for disruption og hvorvidt en PLM-løsning kan understøtte vores eksisterende forretningsprocesser.”

 

Det er forståeligt at implementering af en PLM-strategi og -løsning kaster en masse spørgsmål, udfordringer og bekymringer af sig.

For at være pengene værd skal en PLM-løsning være nem at implementere, nem at håndtere økonomisk og nem at anvende for alle i hele organisationen. Og vigtigst af alt skal den give en hurtig tilbagebetaling.

Hvis det tager dig 3-4 år at vedtage og implementere en kostbar PLM-løsning, vil det bremse dig. Du går glip af muligheder undervejs, og du vil begynde at halte bagefter konkurrenterne.

Men har du noget valg? Enten bider du i det sure æble og bestiller en løsning, der lover at give fordele langt ude i fremtiden. Eller også fastholder du status quo og risikerer før eller siden at blive overhalet af konkurrenterne.

 

Der er faktisk en tredje mulighed: Smart PLM.

 

SmartPLM-logoSmart PLM er en løsning, der hurtigt er implementeret og har kort tilbagebetalingstid. Det er en ‘bottom up’-tilgang, som i roligt tempo opbygger dine PLM-muligheder trin for trin. Med løsninger for hvert trin i din produktudviklingsproces.

Med Smart PLM kan du lægge dig ud i overhalingsbanen og blive en smartere og mere effektiv virksomhed. Kig med i videoen herunder og se, hvordan Smart PLM kan give din virksomhed konkurrencemæssige fordele og frigøre tid til innovation.

 

 

Ingen risiko, kun resultater! Smart PLM opbygger dine muligheder trin for trin, med løsninger for hvert trin i din produktudviklingsproces. Det nedsætter risikoen for at projektet sprænger budgetrammen eller trækker ud i evigheder.

 

Billigere, hurtigere og bedre produktion

Smart PLM gør underværker for jeres produktionsprocesser. Det udvider samarbejdet, så I kan overholde deadlines på en komfortabel måde. Med en slank og veltrimmet produktionslinje kan din virksomhed levere kvalitetsprodukter til konkurrencedygtige priser – hver gang. Se hvordan i videoen her:

 

Sådan gør du indkøb til en konkurrencemæssig fordel

Smart PLM placerer dig i førersædet, når det handler om indkøb. Det strømliner dine indkøb ved at involvere leverandørerne tidligt i processen for hurtigere og mere præcise tilbud. Det betyder, at du kan levere bedre produkter til lavere priser og hurtigere end forventet, og det giver dig en fordel i forhold til dine konkurrenter. Se hvordan i videoen her:

 

Dine konstruktører får på magisk vis mere tid til innovation

Genbrug af designs, eliminering af gentagne opgaver, reduktion i antallet af prototyper – når disse ting er på plads, har dine konstruktører tid til det, de er allerbedst til: at være innovative. Hvad betyder det for din virksomhed? Nye, bedre produkter introduceret på markedet – hurtigere. Se hvordan i videoen her:

 

Flere fjer i hatten hos dit markedsførings- og salgsteam

Uanset din virksomheds størrelse kan du nu levere for fuldt blus. En hurtigere og mere agil go-to-market proces hjælper dit markedsførings- og salgsteam med at sikre flere ordrer – og hjælper dig med at blive mere profitabel end konkurrenterne. Det er dét, Smart PLM kan. Se hvordan i videoen her:

 

Øget omsætning fra eftersalg

Hvad nu, hvis du kunne fremstille reservedele on-demand med additiv fremstilling? Hvad nu, hvis du kunne fremstille nemt forståelige manualer og vejledninger? Hvad nu, hvis dine kunder nemt og hurtigt kunne finde information og bestille reservedele online? Med Smart PLM kan du præcis det. Se hvordan i videoen her:

 

 

Vi er klar til at hjælpe dig – tag fat i os for en snak om mulighederne.

Kontakt os for mere information