En kunde fortæller… Ullman Dynamics

Ullman Dynamics er en af verdens førende udviklere af og producenter af dæmpede ergonomiske sæder til speedbåde. Virksomheden har gennem de seneste 15 år specialiseret sig i sikkerhed og ergonomi i forbindelse med sæder og bådførermiljøer. Kystbevogtninger, militær og andre kriminalitetsbekæmpende organisationer og blandt de største kunder.

Jonathan Löfgren, som er ingeniør og designer hos Ullmann, fortæller: 

”SolidWorks har ikke blot forbedret vores produkter, men været fuldstændig instrumentelt for vores arbejde med produkternes kvalitet. Desuden har de årlige opdateringer og forbedringer i softwaren forkortet vores gennemløbstider og været med til at øge holdbarheden af vores produkter.”
Ullman Dynamics har anvendt SolidWorks siden 2002, og Jonathan Löfgren fortæller, at de er meget tilfredse med både programmet og supporten.

For et stykke tid siden begyndte Jonathan Löfgren at skabe en rendering, som skulle skildre arbejdsmetoderne hos virksomheden – et miljø med masser af inspiration, hvor nye ideer udvikles og gøres til virkelighed. Jonathan vil gerne gerne dele det billede, han har skabt. I dette tilfælde er produktet/båden en illustration, men renderingen og konceptet er udviklet ved hjælp af SolidWorks.

Tak til Jonathan for feedback – vi vil meget gerne dele det fine billede.

Besøg Ullman Dynamics: http://www.ullmandynamics.com/