cad admin dashboard

Få bedre overblik med CAD Admin Dashboard

Vi får ofte supportspørgsmål fra kunder, som gerne vil have bedre overblik over, hvilke computere deres SolidWorks-licenser anvendes på. Især hvis man har mange single user-licenser, kan det være svært at holde styr på, hvilke serienumre der anvendes på hvilke computere uden at tjekke hver enkelt manuelt.
Her er derfor et tip til en funktion, som kom med SolidWorks 2013, men som mange endnu ikke kender: CAD Admin Dashboard.
 
Du skal have en aktiv opdaterings- og supportaftale til dine licenser samt et login til SolidWorks Customer Portal for at få adgang til funktionen (hvis du ikke allerede har en konto, er det let at oprette).
I CAD Admin Dashboard kan du i kolonnerne Account og Serial Number se hvilket SolidWorks-serienummer, en computer har. Du kan også finde andre brugbare funktioner her, fx Machine Details som giver dig en sammenfatning af væsentlige informationer om computeren.

For at kunne bruge denne funktion skal du aktivere SolidWorks Customer Experience Improvement Program på alle computerne. Det gøres i Options (se billedet).