God jul og et godt nytår


De sidste gaver er købt, julefrokosterne er overstået, landet er dækket af en hvid dyne af sne og mit første år på bloggen er ved at lakke mod ende.

Jeg vil hermed benytte lejligheden for at ønske alle læser en god jul og et godt nytår. Jeg takker for god ro og orden og jeg glæder mig til at høre mere om hvilke emner og områder I ønsker at høre mere om næste år.
Og findes der en bedre måde at gøre dette på end ved lave et e-julekort i SolidWorks (se billedet for oven), når nu det ikke er alle af os der er ferm til karton og klippe/klister metoden. Har du mod på selv at lave et e-julekort, så skal der ikke meget til for at skabe en god effekt.
For et par dage siden opdagede jeg et ”juletræ” i en af mine kollegaers vindue, et lille juletræ med et fyrfadslys i. Bevæbnet med en lineal, papir og blyant fik jeg noteret mig nogle ca. mål og 10-15 minutter efter havde jeg træet på min skærm.

Hvis du vil blive inspireret og se hvordan jeg har gjort, kan du se det i denne video.

Så fat din SolidWorks og skab dit eget e-julekort, det er nemmere end du tror. Jeg ville i hvert fald glæde mig til at modtage dem på mps@sdh.dk, og endnu engang en rigtig god jul og et godt nytår fra mig (Michael P. Skytte) og hele PLM Group.