Gratis CSWP til brugere på opdateringsaftale.

For et stykke tid siden skrev om den nye CSWE certificering fra SolidWorks, og i den forbindelse nævnte jeg også at du skal have bestået CSWP og 4 CSWP Adv. Certificeringer inden du kan tage CSWE certificeringen. SolidWorks har nu gjort det muligt for dig der er på opdateringsaftale og er registreret på SolidWorks’s hjemmeside at tage selve CSWP og 1 CSWP Adv. gratis.

I CSWP certificeringen bliver du testet i den generelle brug af SolidWorks og i CSWP Adv. certificeringerne du bliver du, alt efter hvilken certificering du vælger, testet inden for Tyndplade, Weldments, Overflademodellering, Formværktøjer eller Styrkeberegning.  

For at gøre ”krav” på dine gratis certificeringer skal du gøre følgende:
  • Være logget ind på ”SolidWorks Customer Protal
  • Klik’e på ”Certification” og derefter på ”CSWP Offers for Subscription Service Customers” i højre øverste side, men du kan også klikke HER!
  • Skriv de 2 koder ned, dem skal du nemlig bruge.
  • Gå tilbage til ”Certification” siden og vælge ”Purchase Exam” i højre øverste side, men du kan også klikke HER!
  • Her skal du så være opmærksom på at CSWP’en består af 3 Segmenter, som alle 3 skal vælges. Efter at have valgt disse klikkes på ”Checkout” og derefter indtaster du den kode du har fået for CSWP’en under ”Promo Code” og klikker på ”Apply Coupon”, så skulle området hvor du skal indtaste kreditkort information gerne forsvinde og det sidste du mangler inden du klikker på ”Secure Checkout” er at udfylde navn og adresse.
  • Efter endt ordre modtager du en email fra Virtualtester, der beskriver hvad du skal for at tage testen.
  • Ønsker du at tage CSWP Adv. Certificeringen gentager du pkt. 4 – 6.

Lige en sidste ting inden jeg ønsker dig god fornøjelse og held og lykke.

Kampagnen løber jævnligt og har typisk en varighed på et halvt år ad gangen. Så det bare med at logge ind hos SolidWorks og se om hvilke koder du skal bruge for at tage din CSWP.