Gratis undervisningsmateriale fra SolidWorks

Sommerferien er overstået og det nye skoleår eller semester er så småt startet. Og dermed er der også mange der skal i gang med at lære SolidWorks. Mange sidder og skriver deres eget undervisningsmateriale, låne fra andre eller bruge de øvelser der findes forskellige steder på nettet.
Men viste du at SolidWorks faktisk stiller undervisnings på forskellige niveauer til rådighed for alle skoler? Sidder du som underviser i SolidWorks og mangler materiale i SolidWorks, SolidWorks Simulation eller SolidWorks Flow Simulation osv. kan du frit downloade det fra SolidWorks’s hjemmeside.

Det eneste det kræver af dig er, at du er registret med serienummer og e-mail adresse hos SolidWorks. Dette gør du ved at logge ind på https://customerportal.solidworks.com, er du allerede oprettet logger du bare ind med din e-mail adresse og dit password (grøn boks), er du ikke allerede oprettet klikker du på ”Click here to create an account” (gul boks).

Når du er logget ind på portalen skal du så under punktet ”Download” vælge ” Educator Resources”. På denne side vil du finde undervisningsmateriale på forskellige niveauer og område.

Materialet ligger som PDF og PowerPoint samt SolidWorks filer og kan også fint bruges som selvstudie.
God fornøjelse med at dygtiggøre dig indenfor SolidWorks, SolidWorks Simulation, SolidWorks Flow Simulation, SolidWorks Motion, SolidWorks Sustainability og og og.