Hvem er vinderen af Cool Design Contest?

PLM Group havde en konkurrence fra d. 15. marts – 31. maj 2011, hvor vi bad jer SolidWorks brugere om, at sende jeres SolidWorks design ind til PLM Group Cool Design Contest.
Deltagerne kunne vinde flotte præmier og gratis marketing, bare ved at indsende et screenshot af deres daglige arbejde.

Vi kan i dag meddele, at den heldige vinder er Kim Nielsen fra
Frobenius Orgelbyggeri A/S, Denmark, der er nu en Apple iPad2 på vej til Kim.

Kim designer orgler med SolidWorks. Orglet som han indsendte til konkurrencen, er placeret i Nørrelands kirke, Holstebro, Danmark. Det blev oprindeligt bygget i 1968, med 20 stemmer, 2 manualer og pedalklaviatur fordelt på 3 værker.

Kirken har i mange år villet udbygge størrelsen på orglet, orgelarkitekten var dog uvillig indtil forslaget om en trompet blev bragt op. Orgelbyggeriet fik til opgave at udvide orglet til 43 stemmer, 4 manualer og pedalklaviatur fordelt på 4 værker. Alt i alt med 2655 piber, hvor af den længste er træpiben på siden af orglet, den er 5,25 meter højt. Det korteste pibe er 10 mm.´

Vi besøger Kim inden sommerferien, og deler hans design erfaringer med alle SolidWorks brugere i næste PLMagazine, og på vores blog.

Den anden vinder er Jonathan Löfgren,
designer fra
Ullman Dynamics i Sverige. Jonathan designer agronomiske pladser til
højhastigheds både. Vi har sendt ham en
AR.Drone som også er et produkt der er
designet i SolidWorks.

Den tredje vinder er Jarmo Jokinen fra Outotec Oy, Finland som designer hydrauliske produkter med SolidWorks. Vi har sendt en Spacepilot PRO af sted til Jarmo.

Du kan læse mere om PLM Group Cool Design Contest i næste udgave af PLMagazine. Vinderne og mange andre deltagere vil blive kontaktet i juni og du kan læse om dem på vores blog, samt i næste udgave af PLMagazin

Tak til alle deltagere.