Ikke alt er sjov og ballade…

… men i dette tilfælde er dét.
Franske Parrot, der er markedsførende indenfor trådløst udstyr til biler og mobiltelefoner har udviklet et lille stykke flyvende legetøj med navnet AR.Drone.
AR.Drone er en fjernbetjent quadricopter, en helikopter med fire propeller, der kan få en hver voksen til at føle sig som en 4-årig igen, en følelse af ”må ha’, skal ha’”!
Det enestående ved Ar.Drone er at der ikke følger en fjernbetjening med, men at du skal bruge en iPhone, iPad eller en iPod Touch for at kunne styre den. Men har du ikke sådan én skal du ikke fortvivle, Parrot har planer om udvikling af App’s til andre platforme, jeg kender dog ikke tidshorisonten for disse.
Jeg kan bruge flere A4-ark på at beskrive hvor sejt et stykke legetøj AR.Drone’en er, om at den blandt andet har to webkamera’er monteret som du kan se via din telefon. At I kan flyve ”dog-fights”, hvis i er to eller flere med hver jeres Ar.Drone, men jeg vil meget hellere linke til denne You-Tube video.
Der findes pt. ikke en forhandler at Ar.Drone’en i Danmark, så kan du ikke vente til det sker, vil jeg råde dig til at købe den via Parrot’s tyske hjemmeside, http://ardrone.parrot.com/parrot-ar-drone/de/.

Og skulle du være i tvivl, så er den udviklet i SolidWorks.