Vigtig information om ændringer i SOLIDWORKS’ forretningsmodel, der træder i kraft fra juli 2023

Dassault Systèmes har meddelt, at der vil være ændringer i deres forretningsmodeller med virkning fra den 1. juli 2023. Læs om ændringerne, og hvordan de vil påvirke de forskellige licenser her.

Dassault Systèmes har annonceret de forestående ændringer i SOLIDWORKS CAD-priserne, som vil træde i kraft globalt fra den 1. juli 2023.

Ændringer for CAD licenser:

  • Nye SOLIDWORKS Perpetual/købelicenser: Alle nye køb af CAD-licensaftaler vil automatisk inkludere SOLIDWORKS Cloud Services.
    • Alle nye SOLIDWORKS CAD Perpetual/købelicenser kræver to års support- og opdateringsaftale på Cloud Services på købstidspunktet.
    • Support- og opdateringsaftalen med Cloud Services vil øge i pris til en brøkdel af værdien som er inkluderet.
  • Nye & fornyede SOLIDWORKS Term/lejelicenser: Alle nye SOLIDWORKS CAD-licenser, Term/leje-licenser og fornyelser af Term/leje-licenser vil automatisk omfatte SOLIDWORKS Cloud Services.
    • Term/lejelicenser vil øge i pris til en brøkdel af værdien som er inkluderet.
  • Eksisterende aftaler: Denne ændring påvirker ikke dine eksisterende SOLIDWORKS CAD-licenser med support- og opdateringsaftaler og prisen vil ikke ændres. Du vil dog have mulighed for at opgradere til et abonnement med Cloud Services mod et nominelt gebyr.

Hvad er Cloud Services?

SOLIDWORKS Cloud Services giver brugerne mulighed for nemt at dele og markere filer uden downloads, gemme filer sikkert i skyen og revidere kontrolfiler uden behov for omkostningsfuld hardware, der sædvanligvis er forbundet med Product Data Management.

Find ud af, hvordan de opdaterede licenser til SOLIDWORKS-abonnementer nu inkluderer funktioner, der gør det nemmere for dig at eliminere kedelige aspekter af produktudviklingen fra din daglige arbejdsrutine.

Kontakt os

Tilføjelsen af Cloud-tjenester er en værdifuld udvidelse af Dassaults produktudbud. Vi erkender dog, at disse ændringer er en uventet omkostning. Hvis du har spørgsmål eller ønsker at drøfte, hvordan disse ændringer kan påvirke din virksomhed, opfordrer vi dig til at kontakte os.
Vi er her for at hjælpe og vejlede dig.

Kontakt os på +45 70 22 22 80 eller på customersuccess@plmgroup.dk

Vil du vide mere om hvad vores Cloud Services kan tilbyde?

Vores Cloud Data Management-eksperter Christoffer Stokkebro og Anders Wentzel viser dig nye måder at forbedre effektiviteten og samarbejdet i teamet.