Jens-Ole Jensen går på velfortjent pension – PLM Group inviterer til reception

 

Jens-Ole Jensen har siden februar 1999 været en fast del af Teamworks, der senere smeltede sammen med PLM Group, men pr. 18.3.2022 er dette slut. Jens-Ole har valgt at indstille erhvervskarrieren for at gå på velfortjent pension.

I den anledning vil Jens-Ole & PLM Group gerne invitere til reception d. 18. marts kl. 10:00-12:00. Her vil vi naturligvis være vært for noget vådt og tørt.

Jens-Ole har haft titlen som Application Engineer og har blandt andet være ansvarlig for at sætte PDM-systemer op hos mange af vores kunder. Vi ved fra vores kunder, at de har været meget tilfredse med de systemer som Jens-Ole har leveret gennem tiden.

Før sine 23 år hos PLM Group har Jens-Ole en lang karriere bag sig, som blandt CNC-programmør og værktøjsdesigner i forskellige virksomheder.

Pensionisttilværelsen vil for Jens-Ole blandt andet blive brugt på 7 børnebørn, vi håber dog at han vil finde tid til at svinge forbi til en kop kaffe i ny og næ på vores kontor i Horsens.

Hos PLM Group siger vi tak for mange års veludført arbejde, tro tjeneste og ikke mindst fremragende selskab – Vi ønsker Jens-Ole en oplevelsesrig pensionisttilværelse og håber at se mange af jer til denne reception.

 

Hvor: Rædersgade 3, Horsens

Dato: 18/03/2022 

SU: 14/03/2022 på Finn.moesborg@plmgroup.dk