Kom med til lanceringen af SOLIDWORKS 2015!Inden længe frigives den 23. version af SOLIDWORKS, og dermed er det også tid til PLM Group årlige nyhedsseminarer, som denne gang finder sted:


På seminarerne viser vi dig de nye features, giver dig tips & tricks og guider dig til ”best practices” i SOLIDWORKS. Oplev hvordan de nye funktioner i SOLIDWORKS 2015 kan hjælpe dig til at øge produktiviteten og samtidig letter dine daglige opgaver og giver en bedre brugeroplevelse.

Vi har lyttet til jeres ønsker fra tidligere seminarer, og årets program er derfor en smule anderledes end det plejer. Om formiddagen ser vi i fællesskab på alle de nye features i SolidWorks 2015. Eftermiddagens program er opdelt i tre breakout-sessions med hvert sit tema, og du vælger de to temaer, der er mest relevante for dig og din virksomhed.

Der er tre forskellige breakout-sessions at vælge imellem, så tag en kollega (eller flere) under armen, så I ikke går glip af noget (husk at I allesammen skal tilmeldes).

Programmet for årets nyhedsseminar

9 – 9.30: Ankomst og kaffe
9.30-12.30: What’s New SOLIDWORKS 2015
12.30-13.15: Frokost – Stil dine spørgsmål til vores specialister og networking med brugere fra andre brancher
13.15-14.15: Break Out Session
14.15-14.45: Pause
14.45-15.45: Break Out Session
15.45-16: Opsamling og tak for i dag
Du kan vælge to af disse tre break out sessions:

1. Når læsset vælter: Metoder og processer 
      Føler du, at din computer kører i laveste gear? Har du konstrueret dig op i et hjørne, som du har svært ved at komme ud af? Og hvor er problemet opstået – er det hardware, indstillinger eller selve modellen? Vi giver dig løsningerne ved at se på fremgangsmåder, indstillinger og opsætning. Vi gennemgår best practices og giver gode råd til håndtering af konstruktioner, som er blevet så komplekse, at de er svære at håndtere med dine tilgængelige ressourcer. 

2. Tech teamets bedste tips til en lettere hverdag
      Spørger du nogle gange dig selv, om ting kan gøres lettere? PLM Groups support-team giver tusindvis af løsninger til netop at gøre tingene lettere hvert eneste år. De bedste løsninger giver vi dig her. 
      – Få svar på de spørgsmål, du ikke vidste, du havde. 
      – Masser af tips og gode råd – lige til at tage med hjem og bruge.


3. Hvordan flytter du de sidste 10%?
      Er I en 90-8-2 eller 80-12-8 virksomhed? Få svaret på denne session! Konkurrencedygtighed er afgørende for enhver virksomhed, men at opnå det er ofte lettere sagt end gjort. I denne session ser vi på, hvordan du ikke bare letter dit eget daglige arbejde, men letter hverdagen i hele virksomheden. Også her er der masser af tips – men her handler de gode råd om, hvordan du kan skabe en virksomhed, der er konkurrencedygtig og innovativ. Se hvordan ændringer i arbejdsgange og processer kan give bedre og enklere rutiner i alle led af virksomheden og samtidig flytte grænserne for produktivitet og innovation til et helt nyt niveau.