Kundedage med Design Automatisering på dagsordenen

15. marts 2012, kl. 12:00-14:30 i Århus
22. marts 2012, kl. 12:00-14:30 i Roskilde

Fremstiller du ofte varianter af den samme konstruktion?  Laver du mange af de samme konstruktioner bare med små afvigelser eller ændringer? Arbejder du med store design tabeller for at kunne håndtere de forskellige konfigurationer af samme konstruktion?
Ønsker du at kunne præsentere dit produkt på en anden måde, f.eks. ved hjælp af en online salgs-konfigurator, så dine kunder selv kan konfigurere det produkt de ønsker eller at sælgeren kan udføre en ordre for start til produktionsgrundlag uden at du skal være indblandet.
Så er denne kundedage lige noget for dig!
Vi vil på denne dag vise dig, hvordan du vha. design automatisering kan minimere dine omkostninger ved kundespecifikke konstruktioner. Hvordan du bliver hurtigere til at respondere på forespørgsler og krav fra sælgere og kunder. Hvordan du kan forbedre kvaliteten i dine produkter og minimere gentagende arbejdsopgaver.
Samtidig med har vi inviteret Dennis fra Jeld-Wen til at holde et indlæg om hvordan de bruger design automatisering i deres daglige arbejde, hvad de sparer, samt fordele og ulemper ved design automatisering.
Du kan tilmelde dig her til Århus og her til Roskilde.