Kundedage: Om SolidWorks 2013 Whats New

Så er vi kommet ind i 2013, og mange af jer er ved at skifte til SolidWorks 2013 versionen. I anledning af dette har vi valgt SolidWorks 2013 Whats New som emne for næste kundedag, hvor vi har tænkt os at gå mere i dybden med nogle af de forbedringer, der er kommet i SolidWorks 2013, end vi havde mulighed for på opdateringsseminaret. Vi kan evt. også kigge på nogle af nyhederne i 2012.

Og det er så her, jeg spørger dig: hvilke områder i SolidWorks interesserer dig, og hvordan bruger du SolidWorks i dit daglige arbejde? Send mig en mail på kundedag@plmgroup.dk med de områder, du gerne vil kigge nærmere på, og jeg vil så ud fra de indsendte emner skabe et interessant program, som jeg senere vil offentliggøre her på bloggen.
 
Kundedagen afholdes:
Torsdag den 28. februar fra kl. 10.30 – 14.00 i Roskilde – Du kan tilmelde dig her.
Torsdag den 7. marts fra kl. 10.30 – 14.00 i Århus – Du kan tilmelde dig her.
Konceptet med Kundedage er at du, som bruger af SolidWorks, får mulighed for at høre mere om lige de områder der interesserer dig. Det eneste du blot skal gøre er at sende mig en email på kundedag@plmgroup.dk, der beskriver hvad det er du ønsker at høre/se mere om, og jeg vil tage det op på næste Kundedag.