Lancering af Addinor

Spændende nyheder på vej
Vores nye brand inden for additiv fremstilling er snart klar til at blive lanceret!

I tråd med vores dedikation til innovation er det vores fornøjelse at præsentere Addinor, vores seneste skud på stammen med speciale i additive produktionsløsninger. Addinor markerer en udvidelse af vores 3D-printforretning og tilbyder avanceret teknologi og ekspertise, der gør det muligt for virksomheder at udnytte mulighederne inden for additiv fremstilling.

Din guide til en sikker rejse
Vores mål er at skabe klarhed over styrkerne ved henholdsvis software- og hardware-aspekterne af vores virksomhed og strømline dialogen for at gøre det nemmere for dig.

Addinor vil videreføre arven fra vores 3D-printafdeling ved PLM Group og sikre en glidende overgang til et nyt brand for alle kunder, der den dag i dag trækker på deres ekspertise og erfaring inden for additiv fremstilling. Vigtigst af alt vil introduktionen af et nyt brand styrke effektiviteten og kreativiteten i vores 3D-printteam, så de kan skubbe til grænserne, nytænke løsninger og afdække uudnyttet potentiale i additiv fremstilling sammen med dig.

Du kan være sikker på, at PLM Group fortsat vil stå ved din side som din innovationspartner.

Og til vores 3D-printkunder: Bare rolig! Vi sætter stor pris på dig – og vi garanterer, at du stadig har adgang til det samme dedikerede team af 3D-printeksperter, de samme velkendte produkter og den samme pålidelige service, som du kender.

Hvad sker der nu?
Om nogle få uger afslører vores 3D-printafdeling sin nye identitet som Addinor – og forbliver din tro allierede inden for additiv fremstilling.
Glæd dig til den officielle lancering den 6. maj 2024.

Hvis du vil holde dig opdateret, kan du følge Addinor her.
Instagram, LinkedIn, YouTube, Facebook

Her er et særligt smugkig til dig, så du kan lære mere om Addinor før den officielle lancering af brandet. Christoffer Wester, vores Sales Manager, har lavet en video, hvor han deler nogle af vores seneste højdepunkter og præsenterer dig for Addinor.

*Det er vigtigt at bemærke, at vi ikke opretter en ny juridisk enhed, men at vi blot introducerer et nyt brand. Alle vores juridiske enheder i alle lande forbliver uændrede, og faktureringen forbliver den samme. Vi beholder vores nuværende kontorer og deler stadig kontorplads med PLM Group.