Nye satsninger hos PLM Group baner vejen for innovation i 2024

Hvor kommer vi fra – og hvor skal vi hen?

I over 25 år har PLM Group støttet mennesker og virksomheder i at gøre innovation til virkelighed. Vi har ikke stået stille. Igennem mere end to årtier har vi tilpasset os nye kår, vi er vokset os større, og vi har udviklet os i andre retninger.

Men vores drivkraft er forblevet den samme. Vi trives bedst, når vi er med til at forme fremtidens produktion – og for at lykkes med det, så skal vi følge med tiden.

Nu kigger vi fremad. Vi har nye satsninger i kikkerten. Nye ekspertiseområder, der skal udforskes. Kortlægges og mestres.

Lad os sammen kigge på de bølger af forandring, der er på vej. Dyk ned i dem – og oplev hvordan de kan skabe nye muligheder for dig.

Innovation Center åbner for en verden af 3D-print

Vores splinternye Innovation Center er blevet bygget med ønsket om at skabe det perfekte rum for kreativitet og teknologisk udvikling.

Her finder du et centrum, hvor du kan gå på opdagelse, afprøve nye veje og finde inspiration til at optimere din produktion. Og ikke mindst se med egne øjne, hvordan de nyeste teknologiske fremskridt kan rykke dig og din virksomhed.

Innovationscentret, der ligger i Värnamo i Sverige, bygger bro mellem idé og virkelighed. Og gør det ved hjælp af 3D-prints transformerende kræfter.

Besøg os og fordyb dig i den fantastiske verden af additiv fremstilling.

Sig hej til Addinor – din nye AM-partner

Lad os med stolthed præsentere Addinor som endnu et led i vores indsats på at fremme innovation. Et nyt skud på vores stamme, som har speciale i løsninger med additiv fremstilling. Og repræsenterer en udvidelse af vores 3D print-forretningsenhed, som du (måske) kender den.

Addinor tilbyder teknologi og ekspertise, der hjælper dig med at åbne døren for nye muligheder med additiv fremstilling.

Det er et helt nyt brand – og det lanceres den 6. maj 2024.

Men bare rolig – Addinor vil fortsætte arbejdet i forretningsenheden for 3D-print i PLM Group. Teamet sikrer en glidende overgang til det nye brand for alle kunder, der den dag i dag trækker på deres ekspertise og erfaring til 3D-print.

Fordelen ved at introducere et nyt brand er, at vores 3D-printteam får flere muskler at spille med til effektivitet og kreativitet. Og det betyder mere frihed til, at de kan afdække det skjulte potentiale ved 3D-print sammen med dig.

Er du nysgerrig på, hvor de er på vej hen? Følg Addinors kanaler på de sociale medier her:

Og følg med i seneste nyt på området, når vi fortæller inspirerende kundehistorier og deler teknologiske fremskridt i vores nyhedsbrev om additiv fremstilling.

MODSIM – en spirende disciplin for produktudvikling

Vi opruster også på helt andre fronter i 2024. Vi har nemlig fået flere kræfter, mere ekspertise og større kapacitet til MODSIM.

Nu kan vi støtte vores kunders modellerings- og simuleringsarbejde med tekniske kompetencer som aldrig før med opkøbet af Rand Oy.

Det er med stor glæde, at vi har budt fagets frontløbere velkommen i vores team. Sammen tilbyder vi vores kunder endnu mere kvalificeret rådgivning og vejledning på området.

Mød de nye MODSIM-eksperter i vores team:

  • Avanceret modelleringssimulering: Jarno Saastamoinen og Mikko Mutka

MODSIM vil blive et endnu vigtigere forretningsområde i de kommende år – det er vi overbeviste om. Der er stadig et stort potentiale, der kan udnyttes af produktionsindustrien.

Vil du høre mere om feltet, så følg vores kanaler på de sociale medier. Og tilmeld dig vores månedlige MODSIM-nyhedsbrev.

Vores team er også allerede i fuld gang med at dele deres viden. Se vores seneste video fra Viktor, hvor han guider dig gennem sit simuleringsworkflow ved hjælp af den cloud-baserede 3DEXPERIENCE-platform.

Alt dette – og meget mere…

Det er med stor stolthed, at vi har lagt denne kurs for vores virksomhed. Der er spændende destinationer i horisonten, både for os og for dig.

Vi håber, at du vil følge os på rejsen – tilmeld dig vores nyhedsbreve, følg os på sociale medier og ræk ud til os med alle dine spørgsmål. Vi vil hellere end gerne fortælle mere.

Og én ting kan du være sikker på: Vi gør alt for at være din foretrukne innovationspartner. Nu og i fremtiden.