Nyt fra SolidWorks World 2013

Så er SolidWorks World 2013, den 15. SolidWorks World, blevet afhold i Orlando, Florida, USA, med over 4500 deltagere, over 240 tekniske sessioner og over 100 partner producenter.

SolidWorks World 2013: Dag 1 General Session
Under general Session på første dagen, som blev startet af SolidWorks CEO Bertrand Sicot, annoncerede SolidWorks bl.a. en ny tjeneste kaldt my.solidworks. 
my.solidworks giver dig mulighed for at danne din egen hjemmeside med de SolidWorks informationer du syntes er interessant. my.solidworks er en gratis tjeneste og er på nuværende tidspunkt i beta.

 

SolidWorks World 2013: Dag 2 General Session
Dag to stod lidt i robotteknologiens tegn. Her fortalte Professor Vijar Kumar om hvordan han har fået sværme af flyvende mini robotter til at arbejde sammen og endda fået dem til at spille James Bond tema melodien.
Og Festo viser hvordan de har udviklet deres SmartBird, en ultralet model der imitere den måde fugle flyver på.


SolidWorks World 2013: Dag 3 General Session
Tredje og sidste dag på SolidWorks World er traditionen tro dagen hvor der bliver talt om uddannelse og hvad uddannelsesinstitutioner bruger SolidWorks til.
Men det er også dagen hvor SolidWorks løfter sløret på nogle af de forbedringer man regner med kommer in næste version af SolidWorks.

Hvis du vil have et lille sneak peak på dette kan du læse om det her.