Outsmart Weldments


Tager du og oversætter Weldments til dansk bliver det til Svejsninger, hvilket i sammenhæng med SolidWorks Weldments er meget misvisende. SolidWorks Weldments kan nemlig en hel dele mere end bare at lave svejsninger. SolidWorks Weldments er et modul til at ”trække” profiler og dermed bl.a. at skabe stativer og afskærmninger i stål og aluminium.

Men hvorfor stoppe der? Hvem siger at du ikke kan bruge SolidWorks Weldments til andre materialer end metaller, jeg har f.eks. brugt SolidWorks Weldment til at modellere et legehus til mine niecer op. Det eneste jeg skulle før jeg rigtig kunne komme i gang med at legehuset var at tegne profilerne på det tømmer jeg skulle bruge til huset, derefter gik det hele som en leg.

Og nej, det står ikke helt færdigt endnu, men det er også begrænset hvor meget 2 mand kan klare på en weekend og selvom det ikke er 100 % færdigt endnu er det skam allerede blevet taget i brug.

Så hvis du skal i gang med noget af det samme eller skal du til at tegne et dæk til dit hus eller sommerhus. Hvorfor så ikke bruge SolidWorks Weldments, udover at du helt nøjagtig får at ved hvor meget materiale du skal bruge, kan du også skære alt til inden du ”samler” det. Huske at er tage klingebredde på din sav med i dine beregninger ellers kan det være du ender med at mangle en lille stump inden du er helt færdig.

Vil du hellere bruge SolidWorks Weldments på den mere traditionelle måde, kan du i denne lille præsentation se hvordan du kan brug SolidWorks Weldments til at skabe bl.a. stativer og afskærmninger.


Ved at klikke på linket her!