PLM GROUP FORENES UNDER ÉT FÆLLES BRANDPLM Groups datterselskaber Solid Design House (Danmark), MP Engineering (Sverige) og CadON (Finland, Estland, Letland) samles under ét fælles navn og logo den 10. september 2012. Det nye brand afspejler, at PLM Group fungerer som én enhed, som deler de mange ressourcer og kompetencer, som datterselskaberne hver især råder over.

ÉN VIRKSOMHED – ET BRAND
Alle datterselskaber i PLM Group indgår nu under en fælles brand-identitet, som kan tilbyde vores kunder endnu bedre løsninger. PLM Group kombinerer professionalisme og internationale erfaringer med ekspertviden om de lokale markeder i arbejdet med at levere unikke Product Lifecycle Management løsninger fra Dassault Systemes SolidWorks, og dette arbejde bliver nu understøttet af den samlede virksomheds fælles brand-identitet.

LOKALE KOMPETENCER – FÆLLES RESSOURCER
Den nye fælles brand-identitet er et naturligt skridt i den fortsatte udvikling af PLM Group. Det forklarer Jess Frandsen, som er administrerende direktør i PLM Group. Arbejdet med at forene datterselskaberne startede allerede, da virksomhederne fusionerede i 2009 og dermed skabte den første og eneste pan-nordiske forhandler af SolidWorks. ”Siden da har vores virksomhed udvidet sine aktiviteter betragteligt. Vi har afdelinger i fem lande og beskæftiger mere end 100 erfarne specialister. Ved at indgå under samme navn og identitet kan vi øge effektiviteten med det formål at give vores kunder de absolut bedste løsninger,” fortæller Jess Frandsen.

STØRRE NETVÆRK – BEDRE LØSNINGER
Ifølge Jess Frandsen giver den nye identitet PLM Groups kunder mulighed for til fulde at udnytte alle fordelene ved at være kunde hos Nordens største SolidWorks-forhandler. ”Vores kunder forventer, at vi leverer professionelle løsninger, og vi arbejder hårdt på hele tiden at overstige disse forventninger.”

Om PLM Group:
PLM Group leverer softwareløsninger og tjenester, som dækker hele forløbet i forbindelse med Product Lifecycle Management. PLM Group er Nordens største forhandler af SolidWorks med over 100 medarbejdere og kontorer i Sverige, Danmark, Finland, Estland og Letland. PLM Group servicerer 3.500 virksomheder inden for produktudvikling og produktion i hele regionen.
PLM Group tilbyder intuitive softwareløsninger fra Dassault Systèmes SolidWorks Corp., der giver komplet 3D-kapacitet til at skabe, simulere, publicere, automatisere og administrere produktdata. PLM Group hjælper kunderne til at optimere produktiviteten ved at konstruere produkter bedre, hurtigere og med færre omkostninger.

Mere information:
Jess G. Frandsen, Chief Executive Officer, PLM Group, +45 2210 8080
Silva Lill, Chief Marketing Officer, PLM Group, +358 407 282 801