PLM Group køber norsk SOLIDWORKS-forhandler

21 marts 2016

PLM Group, som er Nordeuropas største Dassault Systèmes SOLIDWORKS partner, annoncerer i dag købet af den norske forhandler ProNor AS.

Ifølge Jan Lundström, CEO i PLM Group, er købet af ProNor den sidste brik i målet om at blive Nordens førende SOLIDWORKS og 3D Systems partner. ”ProNors norske kunder vil fortsat få den samme kvalificerede support fra de lokale medarbejdere, og vil samtidig kunne drage fordele af den samlede gruppes kapacitet i forhold til at udvikle deres forretning.”

Jan Erik Iversen forklarer: ”Efter 25 år som ejer og CEO i ProNor har jeg besluttet, at det er nu er tid til at sælge min forretning. Jeg føler mig tryg ved at overlade min virksomhed og vores kunder til en så kvalificeret, pålidelig og stabil forretningspartner som PLM Group.”

PLM Group vil efter købet af ProNor AS servicere 5.000 SOLIDWORKS-kunder fra en bred vifte af brancher på 8 forskellige sprog i både Danmark, Estland, Finland, Letland, Norge og Sverige. PLM Group har siden 2014 desuden været forhandler af branchens førende 3D printere fra 3D Systems.

 

For mere information, kontakt:

Jan2

 

Jan Lundström

Chief Executive Officer

PLM Group

+46 707 173876