PLM Group udvider samarbejdet med Dassault Systèmes og bliver ny Value Solutions-partner i Norden og Baltikum

5.000 kunder i otte nordiske og baltiske lande kan nu få glæde af 3DEXPERIENCE-platformens muligheder til øget digitalt samarbejde og bedre performance

PLM Group og Dassault Systèmes annoncerer i dag, at partnerskabet mellem de to virksomheder udvides: PLM Group har længe været forhandler af Dassault Systèmes SOLIDWORKS-løsninger i Norden, og i tillæg hertil vil kunderne fremover kunne få glæde af 3DEXPERIENCE-platformen, da PLM Group med udvidelsen af samarbejdet bliver Value Solutions-partner og kan levere en række nye løsninger til kunder i Danmark, Sverige, Norge, Finland, Island, Estland og Letland. Fra i dag er den komplette pakke af digitale løsninger fra Dassault Systèmes til rådighed for PLM Groups kunder, som nu får adgang til helt nye muligheder for at optimere hele værdikæden og udvikle bedre produkter på kortere tid.

PLM Group blev etableret i 2009, da fem af Nordens førende forhandlere af SOLIDWORKS fusionerede. Siden 2014 har virksomheden desuden været leverandør af løsninger til additive manufacturing i form af 3D printere fra 3D Systems og en række andre forhandlere. PLM Group har 17 kontorer i otte lande, 130 ansatte og en årlig omsætning på ca. 30 millioner euro.

I de senere år har PLM Group fra en række større kunder oplevet efterspørgsel på en mere omfattende løsning til sammenføring af produkt- og procesdata og bedre samarbejde mellem alle involverede parter i projekter. PLM Group har derfor løbende kigget på muligheder, som kunne løse disse kunders behov. Løsningen skulle også kunne tilpasses de nyeste teknologiske muligheder, fx additive manufacturing. Det var desuden vigtigt, at løsningen var skalérbar, så også små og mellemstore virksomheder kunne få gavn af muligheden.

Jan_Lundström-150x2253DEXPERIENCE-platformen imødekommer behovet hos de kunder, som efterspørger en fleksibel og skalérbar løsning med lav risiko og stor effekt på effektiviteten. Derudover passer 3DEXPERIENCE-platformen perfekt med vores ambitioner om at understøtte kunderne med løsninger, som hjælper dem med at løse deres udfordringer. På den måde kan vi guide kunderne gennem den digitale transformation ét skridt ad gangen,” fortæller Jan Lundstöm, CEO i PLM Group.

DS_Stephen_CHADWICK_1Stephen Chadwich, Managing Director for Dassault Systèmes i Nordeuropa:  ”I PLM Group har vi fundet en meget værdsat og pålidelig partner, som vi har knyttet tætte bånd til over flere år. At vi nu udvider partnerskabet yderligere er en milepæl for begge parter, og jeg er overbevist om, at PLM Groups kunder indenfor en lang række forskellige brancher vil få stor gavn af 3DEXPERIENCE-platformens fordele. Det bliver interessant at se, hvordan specialiserede virksomheder kommer til at udnytte de forskellige synergier i platformen. ”

For mere information om PLM Groups Value Solutions-tilbud: https://plmgroup.dk/produkter/software/enovia/

Kontakt os for mere information