PLM Groups første Cool Design Contest

Når vi besøger vores kunder ser vi deres fantastiske og spændende produkter, som de til dagligt skaber i SolidWorks 3D CAD.

Det gav os ideen til at vise de produkter SolidWorks brugere fremstiller indenfor PLM Group i Danmark, Sverige, Finland, Estland og Letland. Ved at dele lærer vi en masse fra hinanden.

Deltag med dit ”Cool SolidWorks Design” (Produkt) via PLM Group COOL DESIGN CONTEST formularen og få muligheden for at vinde en Apple iPad2, AR.Drone eller SpacePilot Pro!

PLM Group COOL DESIGN CONTEST organiseres for at promovere de fantastiske produkter SolidWorks brugere (private, teams, firmaer og studenter) har skabt i SolidWorks 3D CAD. Konkurrencen startede den 15. marts 2011 og slutter den 31. maj 2011. For at deltage i konkurrencen skal du besøge hjemmesiden www.sdh.dk/contest. Det er meget nemt at deltage i konkurrencen, det eneste du skal gøre er at tage et skærmdump eller en rendering af dit design, og skrive et par linjer om hvordan SolidWorks har hjulpet dig i dit arbejde og så er du klar til at deltage. Alle SolidWorks brugere er velkomne til at deltage og vinderen vil blive offentliggjort den 6. juni 2011.

Har du nogle spørgsmål så er du meget velkommen til at stille dem direkte på bloggen eller sende en e-mail til: mps@sdh.dk