PLM Groups opkøb af Rand sætter nye standarder for innovation og bæredygtig udvikling

I dag, den 22. maj 2023, annoncerer PLM Group opkøbet af Dassault Systèmesforhandleren Rand, der er baseret i Finland og Estland. Forhandleren specialiserer sig i avancerede simuleringer og moderne PLM-systemer. Denne ambitiøse fusion markerer et stort skridt i retning af at sikre vores kunders vedvarende succes gennem en omfattende tilgang til produktudviklingsprocessen.

Næsten 50 års fælles erfaring mellem PLM Group og Rand gør denne fusion til et naturligt skridt i udviklingen. De nordiske og baltiske markeder er sikret et udvidet, bæredygtigt tilbud inden for vigtige forretningsområder. Denne overtagelse afspejler PLM Groups forpligtelse til at levere innovative teknologier og ønsket om at finde nye tilgange til at levere PLM-, simulerings- og CAD-løsninger.

Desuden styrker det udbuddet inden for komplekse PLM-projekter, avanceret simulation og CAD-løsninger og er en vigtig investering i PLM Group’s vækststrategi.

Lars Green, administrerende direktør for PLM Group, mener, at denne fusion fremadrettet giver kunderne i begge ender en følelse af sikkerhed i et konkurrencepræget marked. Han udtaler at:

“Fusionen af vores to fantastiske virksomheder er en vigtig del af vores langsigtede vision om at blive en førende leverandør af software-løsninger til ingeniørbranchen. Det understreger yderligere vores engagement i at imødekomme de skiftende behov hos vores kunder i Norden og Baltikum.”

Den kombinerede tekniske viden fra disse to virksomheder, de avancerede løsninger og de optimerede processer sikrer både eksisterende og nye kunder en pålidelig innovationspartner gennem hele deres produktudviklingscyklus.

For direktøren af Rand, Jari Suokas, var denne fusion et naturligt skridt i den rigtige retning:

“Vi i Rand har været på markedet i mere end 25 år, og nu er det det perfekte tidspunkt at tage det næste skridt og slå os sammen med PLM Group. Vores fælles viden om high-end CAD, avancerede simuleringer og PLM vil være fordelagtig for vores kunder. Jeg er sikker på, at vi sammen kan få en positiv effekt på PLM-markedet i Norden og Baltikum og sikre, at vores kunder får endnu større succes i fremtiden.”

PLM Group styrker sin produktportefølje yderligere og får et yderst kvalificeret team af fagfolk. De har ekspertise inden for avancerede ingeniørløsninger som CATIA, SIMULIA, DELMIA og 3DEXPERIENCE. I et dynamisk marked er dette skridt en mulighed for at udvide vores tekniske ekspertise og imødekomme kundernes voksende behov.

Fremadrettet vil PLM Groups og Rands systemer og processer blive forenet. Vi opfordrer dig til at kontakte os, hvis du har spørgsmål, så vi kan sikre fortsat samarbejde og support til vores kunder.

Jari Suokas fra Rand er overbevist om, at denne fusion vil sikre et fortsat og nært samarbejde mellem specialisterne og virksomheden:

“Hos os har vores driftsmodel altid været kundeorienteret, hvor vi stræber efter at hjælpe vores kunder med alle deres F&U-relaterede udfordringer. Ved at gå sammen med PLM Group vil vi fortsætte med at udvikle denne tilgang endnu mere, og vi forsikrer vores nuværende og fremtidige kunder om, at de vil opleve en endnu bedre service og support.”

Om PLM Group   

Ved at transformere din værdikæde digitalt og integrere alle faser af dit produkts livscyklus, har vi en mission om at accelerere din innovation. Vi er en del af Pronect AB – en gruppe af value-adding organisationer, der alle er forenet af en fælles mission: at drive industrien fremad i Norden og de baltiske lande.

PLM Group har samarbejdet med Dassault Systèmes SOLIDWORKS i over 25 år som value-adding partner. Vores lokale kontorer i Sverige, Danmark, Norge, Finland, Estland og Letland betjener over 6000 kunder på tværs af flere forskellige brancher.  

Om Rand

Rand Finland Oy, Rand Simulation Oy og Rand Software OÜ er virksomheder, der specialiserer sig i at levere softwareløsninger og tjenester i forbindelse med computerstøttet design (CAD) og produktlivscyklusstyring (PLM). Virksomheden er forhandler af high-end softwareprodukter fra Dassault Systèmes, herunder ingeniørløsninger som CATIA, SIMULIA, DELMIA og 3DEXPERIENCE.