Power Surfacing Release 2 og et helt nyt produkt til Reverse Engineering

IntegrityWare har frigivet sin længe ventede opdatering af Power Surfacing, der er en plug-in til SolidWorks. Power Surfacing 2.0 indeholder en masse nye funktioner, som gør det endnu lettere at arbejde med friforms-modellering i SolidWorks. IntegrityWare har lyttet til ønskerne fra kunderne og tilføjet de værktøjer, I finder vigtigst. Det gælder for eksempel kobling af Power Surfacing-objekter med overflader og kurver i SolidWorks, så hele modellen kan styres parametrisk.
Blandt de andre nyheder er:
·       Tangentielle overgange til SolidWorks-objekter
·       Parametrisk opdatering af Power Surfacing-objekter
·       Detaljestyring af nøjagtighed
·       Visning af kurvaturer
·       Forbedret brugergrænseflade
Power Surfacing udgør en kraftfuld forening mellem Sub-D-overflader og NURBS-modellering, så det er muligt at anvende både parametrisk- og friforms-modellering i det samme miljø. Det giver flere design-muligheder og øger samtidig produktiviteten, fordi du ikke skal skifte mellem forskellige CAD-værktøjer.
Det bedste af det hele er, at opdateringen er gratis for eksisterende Power Surfacing-kunder! 

Hvis du ikke har Power Surfacing, kan du lige nu teste programmet i 30 dage. Download Power Surfacing her og vælg “Evaluate Power Surfacing” under installationen for at starte din prøveperiode. 


Du kan finde masser af tutorials og videoer her

Nyt produkt: Power Surfacing RE

IntegrityWare har ikke ligget på den lade side, men har tillige lanceret et helt nyt produkt kaldet Power Surfacing RE (Reverse Engineering). Softwaren henvender sig til kunder, der har behov for at skabe SolidWorks-geometri ud fra importerede scannede objekter eller at konvertere forskellige mesh-objekter fra andre CAD-systemer til SolidWorks.
Reverse Engineering af forskellige organiske friforms-objekter har altid været udfordrende. Det gælder specielt bløde former som eksempelvis menneskelige former, dyr, bildele, dentalprodukter eller legetøj. I følge vores erfarne konsulenter, der har prøvet at arbejde med Power Surfacing RE, har IntegrityWare løst denne udfordring, hvilket især skyldes, at designarbejdet ikke længere er styret af konventionelle former og regler.
Nedenfor kan du se et eksempel, der viser koncept-bilen Bonneville Lakester fra William Gould (Gould Studios). William Gould har længe forsøgt at skabe det perfekte udseende af bilen, men det er først lykkedes ham nu ved hjælp af Power Surfacing. 

Du kan læse meget mere om Power Surfacing her. Hvis du har spørgsmål, er du altid velkommen til at kontakte os her.