Prøv SOLIDWORKS 2018 Beta (ingen download eller installation nødvendig)

Lars Haaland

Av Lars Haaland
28.08.2017

 

Har du en opdateringsaftale tilknyttet din SOLIDWORKS-licens? Så kan du nu i en begrænset periode prøve næste version af SOLIDWORKS, som kommer til oktober. Som noget nyt kan du i år også teste SOLIDWORKS 2018 Beta online i din browser, så hverken download eller installation af software er nødvendig.

Det eneste, du skal gøre, er at logge ind på din konto på kundeportalen og vælge ”Beta Home”. Du kan også få adgang via My.solidworks.com. Direkte link er http://my.solidworks.com/solidworksbeta.

Det er en simpel og hurtig måde at få indblik i den ufærdige betaversion og se nye eller forbedrede funktioner. 2018-versionen indeholder en række spændende nyheder, som vi tror brugerne bliver glade for.

Vil du opleve de nye funktioner demonstreret og forklaret, så du lynhurtigt kan få glæde af dem? Så vær med når vi lancerer SOLIDWORKS 2018 i Horsens torsdag den 26. oktober.

Book din plads her

Åben betatest for kunder og forhandlere

I perioden juni – september inviterer SOLIDWORKS hvert år brugeree og forhandlere til at teste den kommende version og softwaren, så fejl og mangler kan rettes inden den endelige version gives fri. Ved at teste betaversionen af SOLIDWORKS og indmelde eventuelle fejl, er du med til at gøre produktet endnu bedre. Fejlene meldes direkte til SOLIDWORKS, og du bliver belønnet med point og kan konkurrere med andre betatestere om forskellige præmier. Det eneste vi og SOLIDWORKS beder om, er at du ikke anvender betaversionen i et produktionsmiljø. Vi kan som forhandler desværre heller ikke tilbyde support betaversionen, så her er du på egen hånd.

Hvis du foretrækker at teste SOLIDWORKS 2018 via download og installation kan du naturligvis også det. Fordelen ved dette er, at det ofte er lettere at teste programmet med dine egne filer, indstillinger osv.