Revolutionerende teknisk kommunikation

Savner du inspiration til at præsentere og dokumentere dine produkter på en moderne og nyskabende måde, så har du nu muligheden på 3DVIA Composer’s demo hjemmeside.

3DVIA Composer’s demo hjemmeside indeholder en række forskellige præsentationer, der illustrere forskellige måder hvorpå du kan løfte dine produktpræsentationer, manualer og reservedelskataloger til nye niveauer.

Fælles for de præsentationer og interaktive oplevelser der vises på hjemmesiden er at de er produceret med det revolutionerede 3D dokumentationsværktøj 3DVIA Composer. Brugerne vil opleve at de i løbet af dage vil være i stand til at genere præsentationer og materiale som ellers historisk set har krævet flere års erfaringer indenfor avancerede IT værktøjer.’

For mere information omkring 3DVIA Composer kontakt Anders Heinicke, 7022 2280, se et af vores mange webseminarer, www.sdh.dk/webseminar eller deltag i et af Solid Design House 3DVIA Composer Hands-On seminarer hvor du selv for mulighed for at opleve hvor nemt og hurtigt 3DVIA Composer kan revolutionere jeres produktdokumentation.