Så er SolidWorks 2012 her.

Mandag den 3. oktober kl. 20.00 dansk tid frigivet Dassault Systèms SolidWorks Corporation, SolidWorks 2012 og dermed den 20. version af deres populære 3D-CAD software.

SolidWorks 2012 kan allerede nu downloades fra SolidWorks kundeportal, som du kan få adgang til her, forudsat at du har en gyldig opdaterings aftale.
Vil du hellere vente på DVD’en, bliver de sendt ud indenfor den næste måneds tid. Nærmere information om udsendelsesdatoen følgere på det senere tidspunkt.
I forbindelse med frigivelsen af SolidWorks 2012 afholder vi igen i år vores velbesøgte og populære opdateringsseminarer/launchevents i både Roskilde og Horsens, hvor vi igen i år har sammensat et spændende program.
           09.45 – 10.20     Registrering og kaffe
                                      Velkomst, PLM Group 2011
  

           10.20 – 11.45     What’s New – Automatiser design – Spar tid

                                      What’s New – Forbedret PERFORMANCE og KVALITET

           11.45 – 12.45     Frokost – “virtuelle” diskussionsborde

           12.45 – 14.30     MOEF – Engineering with a twist

                                      What’s new – Ændret design workflow – Omkostningsstyring.

                                      What’s new – Produktivitet og Tips&Triks,

                                      PLM Groups tre support niveauer

Udover at vise nyhederne i SolidWorks vil du igen i år have mulighed for at møde nogle af vores samarbejdspartnere, såsom HP, 3Dconnexion og DaVinci. Som noget nyt har vi inviteret en af vores kunder MOEF (tidl. Model og Effektfabrikken) til at komme og fortælle om deres brug af SolidWorks.

Space Pilot Pro – et særtilbud til deltagerne i SolidWorks 2012 Launch Event
3Dconnexions 3D-mus er ikke blot “nice to have”. Vi har mange historier og oplevelser fra kunder, som beviser værdien af vores løsning. Det gælder eksempelvis Skoda Automobiles, Framer Plastics and Machining, Toro Rosso F1 Team og mange flere. Virksomhederne peger alle på tidsbesparelser, brugervenligheden og muligheden for at positionere 3D-modellen under designarbejdet. 3D-musen har forbedret udnyttelsen af deres CAD-systemer, og udviklerne kan derfor fokusere mere på det kreative arbejde.
Er du stadig ikke overbevist? Så kom og mød os på Solid Design House SolidWorks 2012 Launch Event. Vi har et særtilbud til alle deltagerne via Solid Design House webshop’en.
Læs mere på www.3dconnexion.com
DAVINCI development er Danmarks førende leverandør af prototyper – SLA, SLS POLYJET/OBJET, 3D-print, PUR-afstøbninger leveres hurtigt og effektivt i unik kvalitet.

DAVINCI development løser alle typer udviklings- og konstruktionsopgaver, uanset om det er en samlet projektløsning eller en mindre delopgave. Desuden løser vi opgaver inden for re-design, kost- og produktions- optimering
DAVINCI development startede tilbage i april 2000, af stifterne Lars Pedersen og Ole Lykke Jensen og har hele tiden haft base i Billund. Oprindeligt hed firmaet 3D Wizards, men når folk hørte det navn, troede de at virksomheden programmerede computerspil. Derfor blev firmanavnet ændret til DAVINCI development tilbage i november 2001. I oktober 2005 omlægges virksomheden til et aktieselskab.
På opdateringsseminaret vil du få indblik i DAVINCI´s verden. Hvad enten du er til de nyeste 3D print muligheder eller mangler inspiration til komplicerede R&D problemløsningsmuligheder, vil du kunne få svaret på vores stand.
Vi medbringer et stort udvalg af 3D printede emner samt cases som DAVINCI har løst for Danske udviklingsafdelinger.
Læs mere på www.davinci.dk

MOEF, den lidt anden ingeniørvirksomhed, vil komme og fortæller om hvordan de arbejder med SolidWorks og bruger det i deres daglige arbejder til at løse deres opgaver og udfordringer på en lidt mere kreativ måde end de fleste andre, og dermed styrker deres position på markedet.
Martin Holmberg, partner i MOEF A/S, er uddannet modelsnedker fra den nu nedlagte modelsnedker uddannelse på Helsingør Modelsnedker Skole. En specialuddannelse inden for modelsnedkeri, hvor man hovedsageligt beskæftiger sig med jern- og metalområdet eller plastbranchen. Martin er udlært i fremstilling af støbeforme og udvikling af tekniske tegninger. Han er vant til at arbejde ud fra den udvikling og devise, som MOEF arbejder med; ”Fra idé til virkelighed”. Han er nemlig uddannet i at varetage hele udviklingsprocessen fra at udforme skitser, til eksempelvis støbeforme, for derefter at realisere og fremstille disse.
I hans tid som designudvikler har han fået et grundigt kendskab til de forskellige 3D-Cad softwareprogrammer, som han bruger i sit arbejde, herunder SolidWorks, (CAD/CAM-styring og CNC-fræsning). Martin kom til MOEF A/S i 2005. Han bruger dagligt SolidWorks, hvor han udformer forskellige produkter i 3D. Blandt andet arbejder han tæt sammen med Georg Jensens designafdeling om konstruktion og optegning af deres designs i 3D. Det sker ofte, at kunder henvender sig til Martin, hvis de har et produkt med særligt komplekse former, der skal tegnes op i 3D, for man kan vist roligt kalde Martin for superbruger af SolidWorks.
Kristoffer Kelstrup er salgsdirektør & partner i MOEF A/S, hvor han er ansvarlig for virksomhedsudvikling og salg. Kristoffer var med til at grundlægge virksomheden i 2001, hvor den blev grundlagt under navnet Model & Effektfabrikken. Kristoffer tilbringer størstedelen af sin tid med salgsbesøg hos MOEFs bredspektrede kundegruppe og med at rådgive marketingsafdelinger, produktudviklere og iværksættere. Kristoffer er oftest den hos MOEF, man får kontakt til, hvis man skal bruge et tilbud på en opgave eller vejledning i, hvordan et projekt kan løses.
Kristoffer er en stor kreativ kraft hos MOEF, som finder løsningsmetoder på selv meget avancerede projekter. Det sker derfor også ofte, at han indtager rollen som projektleder på kreative projekter, hvor der skal formgives, udvikles præsentations- og markedsføringsmateriale, modeller eller lignende. Senest har Kristoffer haft et tæt samarbejde med Brand Manageren hos Tuborg, Carlsberg Danmark, om udformningen og tilblivelsen af Den Gyldne Dame, der skulle visualiseres og vækkes til live. Det sker også, at Kristoffer trækker i arbejdstøjet hos MOEF og fremstiller rekvisitter og modeller.
Læs mere på www.moef.dk
Igen i år er HP repræsenteret på vores Launch Event med deres arbejdsstationer, og du vil her få mulighed for at orientere dig om det nyeste indenfor hardware til SolidWorks.
Som noget helt nyt har vi også inviteret HP’s Large Format Printer afdeling med og du får mulighed for at høre hvordan du kan sikre dig at dine tegninger bliver printet ud til tiden.

Læs mere på www.hp.dk
Så har du ikke tilmeldt dig endnu, kan du stadigvæk nå det her. Vi glæder os til at se dig.