Smugkig på SOLIDWORKS 2020: 4 nyheder du kan glæde dig til

Anne


Anne Nordskov

Technical Consultant

 

SOLIDWORKS 2020 er netop blevet tilgængelig, og igen i år er der en hel række forbedringer, du kan glæde dig til at tage i brug. Udviklingen af SOLIDWORKS er baseret på ønsker fra brugerne, og årets version er selvfølgelig ingen undtagelse.

Følg med nedenfor, hvor jeg giver dig et smugkig på tre af de supergode, nye features. I slutningen af oktober demonstrerer jeg både dem og mange af de andre nye muligheder i SOLIDWORKS 2020 på vores årlige nyhedsseminarer i Vejle og Roskilde.

RESERVÉR DIN PLADS HER

 

Og nu til de nye features… I SOLIDWORKS 2020 kan du blandt andet glæde dig til:

1) Detailing Mode on Drawings

Performance har altid haft høj prioritet hos SOLIDWORKS’ udviklingsteam, og det er også tilfældet i år. Med den nye ’Detail Mode’ kan man i SOLIDWORKS 2020 åbne store, komplekse drawings lynhurtigt.
I ’Detail Mode’ loades modellen reelt ikke, men views og dimensioner/noter er intakte. Du kan også foretage ændringer, fx flytte views, tilføje mål og udskrive. De kommandoer, som ikke er tilgængelige i ’Detail Mode’, er nedtonede, så du nemt kan se dine valgmuligheder.

2) Fleksible parter

Man har tidligere kunne skabe fleksible parter, men med værktøjet ’Make Part Flexible’ er det nu blevet endnu nemmere. Ved at re-mappe de eksterne referencer er parten hele tiden opdateret og følger den øvrige geometri. Det er ikke nødvendigt at skabe yderligere konfigurationer eller filer, en fleksibel part opdateres separat.

3) Optimerede simuleringsværktøjer

SOLIDWORKS Simulation 2020 har fået ny funktionalitet, som sikrer bedre resultater med samme (eller endda kortere) beregningstid.

Nu kan du nemlig vælge at anvende ’Draft Quality’ mesh på nogle parter, mens andre parter har ’High Quality’ mesh. SOLIDWORKS 2020 har også forbedret funktionalitet til connectors, som nu kan være enten ’Rigid’ eller ’Distributed’.

4) 3DEXPERIENCE

Udover de mange nye features i SOLIDWORKS 2020 kommer vi også til at se nærmere på den nye 3DExperience platform fra Dassault Systèmes.

SOLIDWORKS er integreret med 3DExperience platformen, som gør det muligt at kommunikere, samarbejde, simulere og administrere data på helt nye måder. Du kan se en kort intro til platformen i videoen her, og på nyhedsseminarerne viser vi endnu mere.

 

Der er selvfølgelig også forbedringer i blandt andet Simulation, PDM og Composer i vente, så book din plads på nyhedsseminaret og få alle nyhederne med.